ЧИЧОВОТО ХОРО - напълни ми ДУШАТА! Вижте и вие това известно хоро, идващо от Северна България!

Леля Цеца от Горна баня: "С тази напитка стопих 15 кг. миналото лято и оттогава не съм сложила и килограм отгоре"Леля Цеца от Горна баня е една от тези, които пият една напитка редовно. Тя е много доволна и твърди, че не е напълнявала изобщо, след като е започнала приема.

„Свалих 15 кг.

миналото лято и оттогава не съм сложила дори килограм отгоре. Тази напитка е истински убиец на мазнините, продължавам да я пия. Хубавото е, че ти помага да отслабнеш точно на местата, на които ти трябва.“ – споделя жената.

Първо се слага да заври 200 мл. вода. През това време се сипва 1/2 ч. лъж. канела в друг съд, в който се сипва после врящата вода. Слага се похлупак и се чака така 30 минути. След този половин час се добавя 1 ч. лъж. мед и се разбърква добре.

Мед и канела за трайно отслабване !

Половината от тази напитка за отслабване се изпива вечерта, но само преди лягане и без да се яде нищо после. Другата част се консумира сутринта, когато стомахът е още празен. След това не трябва да се яде поне 1 час.

Напитката няма нужда да се пие по време на деня. Тогава стомахът рядко е празен, а целта е именно тази. Затова само преди закуска и поне 3 часа след вечеря трябва да се приема.

Освен за отслабване, тази течност ще ви помогне за много неща. Тя е пълна с витамини, тъй като медът е много богат източник на полезни вещества. Напитката помага и в борбата с високото кръвно , понеже канелата успешно и бързо го сваля.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: За Жената

Следваща статия:
"Лечение без граници" – българи помагат на българи, лекуващи се в чужбина

Коментари

Видео на деня

горе