Емигрантка написа разтърсващо писмо до всеки!

Температурите падат до -17 градусаНовата седмица ще ни донесе превалявания от сняг

Още през нощта срещу понеделник, 18 декември, дъждът ще премине в сняг.

Облачността ще бъде предимно значителна, с временни разкъсвания над югозападните райони, където ще е и почти без валежи.

Във вторник превалявания от сняг ще има на места, главно в Северна България. Застудяването ще продължи и минималните температури ще са между минус 5° и 0°, а максималните - между минус 1° и 4°.

В сряда валежите ще намалеят и ще има променлива облачност. Най-ниските минимални температури ще бъдат минус 8 градуса в Кюстендил, а максималните – плюс 5 в Пловдив.

В четвъртък валежи не се очакват и над страната ще бъде предимно слънчево, но времето рязко ще застудее. Минималните температури ще са от минус 17 до минус 3 градуса, а максималните от минус 1 до плюс 5 градуса.

В петък облачността ще е променлива и градусите леко ще се повишат. Максималните температури ще са между 2 и 11 градуса.

В събота над страната ще бъде предимно облачно със слаби валежи от сняг. Максималните температури ще са от нула до плюс 10 градуса.

В неделя облачността ще намалее до променлива. Минималните температури ще са в рамките на минус 10 и минус 2 градуса, а максималните – от минус 2 до плюс 5 градуса.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: dunavmost

Следваща статия:
В Добруджа решават днес на референдум за шистовия газ

Коментари

Видео на деня

горе