Вече можем да проверяваме трудовия си стаж сами: Вижте как и къде!

Почернената майка, която писа до дядо Коледа обяви в ефир: "Знам, че той е...Нормално отношение на държавата към овдовелите родители, които сами се борят за благото на децата си – това поиска от Дядо Коледа адв. Златина Хаджипанайотова. Призивът на жената, вдовица и майка на три деца, беше подкрепен от над 25 000 души в социалните мрежи, видя Бтв.

С нея ви срещнахме за пръв път преди две години, когато тя водеше битка за живота на мъжа си Ивайло, диагностициран с рак на синусите и търсеше начин той да бъде лекуван в Лондон. Днес малките Петър, Мария и Александър растат без баща.

„Продължаваме напред, продължаваме да се обичаме още повече. Знаем, че той е с нас, знаем, че където и да е, той ни помага и не би искал децата му да се чувстват зле”, разказа Златина в студиото на „Тази неделя”. Тя обаче се отчайва от безхаберието на абдикиралата държава.

Открива го в нещо на пръв поглед ясно и логично – децата да получават персонална пенсия заради починалия си баща. Оказва се, че това е възможно само за наследниците на човек с поне 5 години трудов стаж в България или при доходи под минималния гарантиран размер… който не е променян от 2009 г. и е равен на 65 лв. на месец.

„Ние нямаме нито здравна, нито социална система”, категорична е Златина. Тя подчерта, че това не е само нейна лична борба, а е насочено към всеки в нейното положение – а това може да бъде всеки млад човек, който е станал родител преди да му се съберат 5 години работа по трудова книжка.

СЕГА РАЗБРАХ ......
ВСЕКИ КЛОШАР, РОМ И ЕМИГРАНТ ,КОЙТО НЕ РАБОТИ, ИМА ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ МОИТЕ ТРИ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА !!!!!!
ДЪРЖАВАТА МИ КАЗВА: БЪДИ БОКЛУК, ЗАЩОТО АКО СИ ЧОВЕК...ОТДАВНА ЩЕ СИ ИЗБЯГАЛА ОТ ТУК!!!!!!!!!!!!
Пращам писмо, ако до Коледа не получа 100 000 лайкове, завинаги приключвам с Фейсбук и държава НЯМА! СПОДЕЛЯЙ... ДА ВИДИМ СИЛА ИМА ЛИ?

Според Златина работещите български майки не се нуждаят от социална помощ, а от добавки върху заплатите си за това, че не само се трудят, но и възпитават деца.

Златина Хаджипанайотова

Снимка: bTV

„Много дълго се съмнявах в съществуването на белобрадия старец и сега съм почти на 100% убедена, че съществува. Моето желание беше да бъда подкрепена от 100 000 души, към момента гласовете на писмото са стигнали 25 000. Ние не се оплакваме, щастливи сме, че си гледаме децата, нека страната работи за българските деца”, каза тя и призова вместо да искаме оставки, да си искаме правата.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: Petel

Следваща статия:
Може до болка да сте свикнали с тези ястия, но не е никак добра идея да ги комбинирате по този начин (СНИМКИ)

Коментари

Видео на деня

горе