Запоят на Нова година в чужбина излиза доста тънко! Три дни ядене и пиене само за 300 лева на един хвърлей разстояние



Ако още не сте решили къде да прекарате Нова година, то имате шанс да резервирате екскурзия в чужбина, и то за доста добра сума. 3-дневният запой в Сърбия например излиза 315 лв. , пише „Телеграф“.

Западната ни съседка е сред най-желаните дестинации за всеки празник. Из туристическите сайтове все още могат да се намерят прилични оферти за празника. 3 дни в Крушевац струват 315 лева с автобусен транспорт. В цената освен 2-те нощувки и 2 закуси влиза една обикновена и една празнична вечеря без лимит на напитките, с много песни, танци и добро настроение. Окъснелите туристи получават и бонус – посещение на Рибарска баня, където могат да се поглезят с минерален басейн и спа процедури преди голямата вечер.

В Албания пък можем да се забавляваме за 325 лева за 4 дни. В сумата влизат транспорт, 3 нощувки със закуски и вечери, както и празнична вечеря на 31 декември. В офертата още е отбелязано жива музика, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство без лимит. Менюто пък включва предястие, различни салати, домашно приготвени банички, чушки с меко сирене и яйца, печено месо с меко сирене, традиционен печен петел, печено свинско месо, плодове и десерт. Барът пък предлага червено и бяло вино, бира, ракия.

В Охрид ви посрещат за 350 лева за 4 дни. Включени са автобусен транспорт, 3 нощувки, закуски, 2 вечери и галавечеря с неограничена консумация на напитките. Влиза още туристическа програма в Охрид – разходка в старата част на града с местен екскурзовод. Ще видите Античния театър, Поликонхиалната базилика и Баптистерия, Долни Сарай, Самуиловата крепост, църквите „Света София“, „Свети Климент“, работилницата за хартия с гутембергова преса, Историческия музай в Робевата къща и Лапидариума, къщата на Григор Пърличев. В програмата е записано още посещение на манастира „Свети Наум“ и Билянините извори, както и разходка в столицата Скопие на връщане към България.

Ако ви се иска птк повече слънце – 7 дни ол инклузив в Анталия с автобус струва 397 лева.


Четете още:

🔴 В памет на големия Евтим Евтимов

🔴 Как съм оцелял в българско училище?

🔴 Защо американците НЕ живеят по-добре от българите (Разговор с един американец)





Източник: Блиц





Коментари

горе