7 напитки, които ще стопят мазнините по корема ви и ще премахнат огромните ви паласки



Въпреки, че сте убедени, че ще трябва да се сбогувате със сладките напитки по време на отслабване, тези 7 течности можете да консумирате в умерено количество.

Идеални са за освежаване, а и ще ви сътрудничат с борбата срещу килограмите.

1. Неподсладено бадемово мляко  - Бадемовото мляко не съдържа наситени мазнини и холестерол, а е богато на омега-3 мастни киселини. Една чаша или 250 милилитра бадемово мляко съдържа около един грам протеини и един грам фибри. Без никакви добавки на 250 милилитра, бадемовото мляко има само 50 калории, 2 грама въглехидрати и 3 грама мазнини.

2.  Стевиа в съчетание с вашето кафе или чай  - Независимо от това дали пиете чай, кафе или лимонада, използвайте стевиата като отлична съставка, която помага при контролиране на теглото.Стевиата произхожда от билка, която е 200 до 300 пъти по-сладък от захарта, а е също толкова пъти по-здравословна. Купете течна стевиа и подсладете всяка напитка без вредни ефекти.

3.  Ябълков оцет  - чаша студена вода е едно от най-лесните и най-вкусните освежителни напитки, но можете да обогатите нейния вкус. Добавете джинджифил, лимон или ябълков оцет. Ябълковият оцет намалява кръвната захар и предотвратява отлагането на мазнини.

4. Диетична кола - Вашата любима легендарна напитка вече има нова версия, която не съдържа захар и калории! Тя е правилният избор за всички, които са на диета. Подсладена е със стевиа .

5.  Лимонада  - Един лимон съдържа по-малко от 1 грам захар, така че поради това е идеален съюзник в борбата с килограмите.

6.  Кефир  - обезмаслено, обикновено кисело мляко е отличен заместител на пълномасленото и шейковете. Съдържа протеини, но има и голям брой калории, затова не прекалявайте с него.

Обезмасленотот кисело мляко съдържа повече пробиотици дори и от киселото мляко.

7.  Цеден сок от киви  - Въпреки, че кивито не влияе пряко на отслабване обаче е отличен антиоксидант богат на фибри и витамин С. Ще ви помогне да се отървете от стреса и да запазите младостта на кожата.


Четете още:

🔴 Открийте грешката за 5 секунди!

🔴 Игнажден е съвсем скоро-Ето поверията: Родителите повдигат децата за ушите, домакинята избира за всеки по 2 ореха

🔴 Дългогодишен касапин съветва: Внимавайте част от мляното месо, което продават, да не се купува





Източник: За Жената





Коментари

горе