Димитровградчанин предложи брак пред общината



На фона на огромно светещо сърце от прозорците на община Димитровград тази вечер 25-годишен младеж предложи брак на своята любима. С пръстен в ръка служителят в МВР Делян Динев падна на колене пред Велизара, която каза "Да" .

Вълнуващият за двойката момент бе съпроводен от пищна заря и  музика.

За да превърнат предложението за брак в запомнящо се събитие помогнал и екип от кметството. Младият мъж се обърнал за помощ към кмета Иво Димов, който приел идеята присърце. Преди да изненада любимата си тази вечер, Делян я води до металното сърце в парк "Марица", където двамата заключват с катинар своята любов. След това имали уговорка за фотосесия в центъра на града, съобщава dimitrovgrad.bgvesti.net.

За бъдещите младоженци мястото не е случайно избрано. Преди 10 години Делян и Велизара се запознават на площада, а днес вече живеят заедно. Свързва ги гимназията, а след това и следването във висше училище. Твърдят, че са преживели много като всяка двойка, а и са били заедно докато се се оформяли като характери.

Снимки: Росен Тодоров


Четете още:

🔴 Мой нещастен български народ, заради страданието ти – поклон!

🔴 Родопската теснолинейка от днес се движи с бюфет-вагон (СНИМКИ)

🔴 Разтърсващата история на един дядо, на който не му стигнаха 2.30лв в магазина развълнува българите. Само вижте кой му помогна...





Източник: Кмета





Коментари

горе