Сок връща цвета на побелелите коси и убива ракови клетки



Състоянието и външният вид на косата ни показва дали сме здрави и дали се храним правилно, а преждевременното побеляване може да ни даде индикация за бъдещи заболявания и да ни покаже какво ни липсва в начина на хранене.

Побеляването на косата може да бъде в резултат на разстройство на щитовидната жлеза, липса на витамини B5, B6 и B 12, след анемия и др. Редовната консумация на млада трева от обикновена пшеница може да върне цвета на белите коси, така че да можете да се насладите на пищна коса с естествен цвят, така както в младите си години.

И това не е всичко. Тази млада зърнена трева забавя целия процес на стареене като подмладява клетките, прeчиства кръвта, детоксикира тялото, бори се с туморите и стяга отпуснатата кожа.

Според традиционната китайска медицина, пигментацията на косата се влияе от качеството на кръвта и силата на бъбреците. Ако косата ви започва да побелява, това означава, че бъбреците и кръвта трябва да бъдат укрепени. Храните, с които се постига това, включват житна трева и всяка храна с високо съдържание на хлорофил.

Първата стъпка е детоксикация. От там нататък, житната трева атакува като доказан антираков агент, който спира развитието на туморите. Житната трева е богат източник на течен кислород. Увеличаването на производството на червени кръвни клетки и повишаването на кислород в кръвта помага в борбата с раковите клетки, тъй като те не могат да оцелеят в такива алкално-богати среди, пише Krasiva.org

Как да консумираме житна трева?

Прясно изцеден сок – средната доза е 30 до 60 мл. веднъж дневно или 3 до 4 пъти на ден за детоксикация.

На прах – 1 супена лъжица 1 до 3 пъти на ден Таблетки – 7 до 10 таблетки (500 мг) на ден Ако не ви допада вкуса на чистия сок, можете да импровизирате като го смесите с блендирани плодове, мед, сок от лимон и малко вода.

Житна трева можете да купите от всеки магазин за здравословни храни в сушен вид, на прах или таблетки. Също така можете да си я отгледате сами в домашни условия.


Четете още:

🔴 Сбогом на тъмните кръгове около очите, това ще ви подмлади с 10 години!

🔴 Вижте какво се случва с тялото ни, ако ядем поне едно яйце всеки...

🔴 Всеки ден карам мама да ми я прави като се върне от работа, толкова е вкусна, че забравихме за хляба в нашето семейство





Източник: pik





Коментари

горе