Емигрантка написа разтърсващо писмо до всеки!

България със злато и сребро от многобояБългарският национален отбор за девойки се представи много силно на международния турнир по художествена гимнастика "Asker Cup 2018" в Норвегия.  
С много стабилна игра и на четирите уреда - Елизабет Йовчева събра сбор от 57.250 точки, с което заслужи шампионската титла в многобоя.

Второто място спечели Анна Келман със сбор от 56.450 точки. Бронзовото отличие стана притежание на представителката на Италия Тализа Торети, която събра сбор от 56.200. 

За България играха пет гимнастички: Елизабет Йовчева, Анна Келман, Татяна Воложанина, Вероника Любчова и Вая Драганова. 

Татяна Воложанина завърши седма, осма е Вероника Любчова и девета - Вая Драганова. 

Воложанина показа изключително сложни и стойностни композиции, но допусна груби грешки на обръч. Вероника Любчова също показа интересни неща, но допусна грешки, както и Вая Драганова.а По регламент на състезанието ще има отборно класиране, което ще включва общо отборите на една държава както при жените, така и при девойките. По-късно е надпреварата при жените, където България ще бъде представена от Галатея Герова и Марина Иванова.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: Дир.БГ

Следваща статия:
Заради бюрократични спънки български деца живеят като призраци без документи на остров Крит, Гърция готова да ги осинови

Коментари

Видео на деня

горе