"Дейли Мейл": В България е хубаво като в Ница, но е по-евтино



Британското издание Daily Mail публикува на страниците си статия, посветена на първия полет на авиокомпанията „Изиджет“ до българския град Варна.

Изданието пише, че градът е бил дестинация за германски и полски туристи от десетилетия, но Варна иска да отвори себе си и за британски посетители, предава "Фокус". 

В свят, в който всеки град се определя като „Северна Венеция“ или „Южен Париж“, Варна може да се назове „Нова Ривиера“. Съгласно туристическата брошура на града, цитирана от британския вестник, в града "е слънчево като в Ница, плажовете са също толкова хубави, но във Варна цените са на 1/3“ от тези във френския град.

Вестникът пише още, че има два града Варна. Единият представлява място с приятни клубове, добри хора и тонове история, докато другият град са местата, отдалечени на няколко километра от жилищните квартали, пише вестника, уточнявайки, че става въпрос за варненските плажове и най-вече Златни пясъци.

При все това британското издание не пропуска да отбележи наличието на бездомни хора по улиците на българската "морска столица".


Четете още:

🔴 Как бързо да отслабна? Отговорът на д-р Лилия Пашова-Стоянова

🔴 В Пловдив живее магьосникът д-р Кирил Атлиев, спасява живота на отчаяни и отритнати

🔴 Чети го винаги, когато се нуждаеш от промяна





Източник: 24 часа





Коментари

горе