Писна ми от втория лифт и третия пол  




Втори лифт, трети пол – казвам ви, не се издържа вече. От сутрин до вечер по радиа и телевизии, и по вестници само това се нищи. Луди ли сте бе, хора. А сега вече и европредседателството, щото всичката Мара втасала.

Върнете се към истинските проблеми на българите. Мизерия, престъпност, високи цени, жалки пенсии. Аз взимам 140 лв. пенсия. На ден си купувам кофичка кисело мляко, хляб, малко сиренце - от най-евтиното, 1-2 мандарини и веднъж през седмицата - кренвирши, салам. Свинско ядох последно на Коледа, като гостувах на децата. Пенсията ми отива за лекарства и ток. За да пестя, живея само в малката кухня, стоя навлечена с два пуловера и дебела жилетка и гледам да пускам духалката само в краен случай. През нощта студувам.
Европейските чиновници няма да ми увеличат пенсията, нито ще помогнат с нещо на България, затова не ме интересува никакво председателство. Само ще ни натресат третия пол, че вече да треперим какви ще станат децата и внуците ни, да се чудим мъже ли ще са, жени ли, или нещо друго. Май това ще ни е ползата от Европата. Какви страшни времена доживяхме.


Четете още:

🔴 Гордост! Българин влиза в X Factor - Финландия (ВИДЕО)

🔴 Огромни шишчета ще пекат на връх Яворец

🔴 71-годишна инженерка стана "Мисис Баба" 2018





Източник: Ретро





Коментари

горе