Рейтинг на най-верните мъже според зодиакалния знак



Като си нямат работа, астролозите измислят различни рейтинги по зодиакалните знаци. Поредния предлага електронното издание elle.ru. Класацията подрежда най-верните мъже според зодията (съответно стават ясни и най-големите кръшкачи). Рейтингът дава и оценка на мъжете по десетобалната система и започва от ония, които най-често гледат встрани.

Скорпион (вярност 3 от 10)
Близнаците не са единствената двойнствена натура. Астролозите казват, че Скорпионите имат душа и тяло – както всеки човек, впрочем. Но именно у мъжете от този знак противопоставянето на тези две значения достига своя пик. С душата си той буквално е залепнал за вас, а тялото му търси нещо различно. Скорпионът често се смята за най-неверния знак, но разбира се винаги има изключения. И мъжът изключение е просто злато!

Стрелец (вярност 3 от 10)

Тук всичко е ясно още от названието на зодията. Стрелецът стреля и за това му е нужна цел. Всеки път – нова и различна. «Какво е животът? Игра!» е девизът на Стрелеца, който той утвърждава във всички сфери на живота. Най-бързо, най-много, най-ярко, най-интересно – представителите на този знак бързат всичко да изпробват не заради аморалност, а просто защото не могат иначе. Освен това Стрелците търсят единствената, но не могат да я намерят. Ако все пак я открият, то си казват «стоп» и се дистанцират.

Рак (вярност 5 от 10)
В началото вълшебник, Ракът постепенно ще покаже своята егоистична същност. За него са важни само неговият комфорт и неговото удоволствие. Опитайте се да го хванете за нещо и той ще ви устрои скандал, искрено недоумявайки от какво сте недоволни, при положение, че на него му е толкова хубаво. Впрочем, сред Раците е пълно с щастливи изключения и особено верни се оказват мъжете над 35 г.

Близнаци (вярност 6 от 10)
Активно се борят за отношения, влагат се без остатък, а после се затварят в себе си и ако разберат, че им е прекалено уютно, веднага се изправят на крака. Стабилността за повечето Близнаци е равносилна на скука. На тях им трябват нови цели и работата тук дори не опира до секса нито пък до жените. Просто Близнаците постоянно търсят промени. Ако проумеете това и поработите над тази черта, ще получите в замяна отличен мъж.

Водолей (вярност 6 от 10)
Искате отношения с Водолея? Проявявайте инициатива. Искате той да ви е верен? Отначало пазете дистанция, а после се постарайте да му бъдете интересна. Той няма да контролира живота ви, но и няма да позволи вие да го следите. А когато ви се стори, че други получават от него повече, отколкото вие самата, огледайте се: няма ли сред тези други хора красиви жени. Не го обвързвайте и той сам ще се залепи за вас.

Овен (вярност 7 от 10)
Коварен изкусител, Овенът искрено ще ви обгради с фантастична любов, така искрено ще ви се отдаде целият и не по-малко честно ще избяга далеч от вас. Или поне ще се опита да го стори. Ако успеете да го спрете – пляскайте с ръце – пред вас е почти идеалният мъж. Почти – защото в един момент предишната му натура може да напомни за себе си. Така че вие трябва да решавате какво да правите с него.

Везни (вярност 8 от 10)
Везните предпочитат житейските игри. Сюрпризи, флирт, неочаквани пътувания и срещи, смяна на работата и външния вид – това са Везните. Не обичат обаче изненадите в отношенията. Ако им се възхищавате, те са ваши завинаги. Само че възхищението ви трябва да бъде искрено, иначе всичко пропада – Везните усещат фалша като никой друг. При цялата лекота на характера си Везните ценят стабилността. А измяната... измяната за тях е излизане от зоната на комфорта. Така че онова, което се изисква от вас, е да обезпечите на Везните тази зона. Всичко ще бъде тип-топ.

Дева (вярност 8 от 10)
Крайно практичен знак. Стиховете на лунна светлина и посрещането на изгрева не са за него. Мъжът Дева подлага на анализ всичко, свързано с вас, прави изводи, не бърза, преди да вземе решение. Да, този мъж може да ви обича истински, но използва интелекта си дори в сърдечните дела. Той естествено няма да ви изневери – ако е направил вече своя избор, защо му е да ви изменя? Все пак има някаква мъничка вероятност – Девата си е мъж, нали?

Лъв (вярност 8 от 10)
Лъвовете обичат света на вещите и конкретиката. Те са надеждни и не търпят, когато жената, която е до тях, се оказва по-високо от тях. Във всеки смисъл на това понятие – от буквалния статус в обществото до нивото на доходи. Ако с тези неща всичко е наред, бъдете уверени – Лъвът няма да ви подведе. И ще ви бъде верен. Докато не започнете да заработвате повече от него. Шегичка...

Риби (8 от 10)
Чувстващи и чувствени мъже. Те дълго набират обороти в отношенията, докато една жена им се хареса, но пък после се влагат без остатък. Романтици са. Може и да ви пеят под прозореца, може и да ви изненадват с огромни букети цветя. И макар да не забравят романтиката, те все пак предпочитат секса. Но секса с вас точно.

Козирог (вярност 9 от 10)

Консерватор – това е мъжът Козирог. Труди се много за благото на семейството, умее да цени парите и правилно да ги управлява. Ако и вие сте такава, поне отчасти, ви чака тихо и уютно семейно щастие без всякакакви трусове. Защо му е на Козирога да кръшка, ако всичко му е наред? Правилно, не му трябва. Това са само излишни разходи.

Телец (вярност 9 от 10)
Сдържан външно, Телецът е много емоционален на практика. Той ще положи всички усилия, за да ви завоюва, а когато получи своето, няма да го изпусне. Телецът е готов на всичко за любимата си и в брака вижда не необходимост, не стечение на обстоятелствата, не житейска изгода и не «защото така трябва», а защото съпружеството в очите на Телеца е нещо свято. Телците се женят рано, осъзнато и не променят решенията си. Верни са до край.


Четете още:

🔴 Причината, поради която бързо натрупваме мазнини след 30 години

🔴 Как да си направим кашкавал пане като в заведение, тайната е разкрита

🔴 Опрощават дълговете! Вижте при какви условия!





Източник: anna





Коментари

горе