Зрители беснеят на шеф Манчев и "Черешката на тортата", полудяха заради "тая с джуките" и "този с нашийника"



Мрежата буквално завря от гневни коментари след грозните сцени снощи в "Черешката на тортата", пише Блиц. Припомняме, че тази седмица на една мася сядат Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, гримьорът Валентин Кулагин, режисьорът Люси Иларионов, горещият латино танцьор Алфредо Торес и Борислава Стратиева.

На вчерашната вечеря обаче напрежението ескалира след повечко употреба на алкохол. Нора Недкова и Кулагин почти се хванаха за косата, след като леките закачки загрубяха. 

Поведението им бе остро критикувано от феновете на риалитито, които заляха с гневни коментари страницата на "Черешката на тортата" в социалната мрежа. Част от тях искат шеф Манчев да кани по-стойностни хора в шоуто. Ето част от мненията на зрителите:

акава селянка не съм виждала в живота си!!! Аз съм в шок..И тази е с претенции и титли..!!!!"

"Обичам това предаване, но тази седмица няма да го гледам. Разочарована съм от просташкото отношение на никому неизвестните селяци с претенции."

 "Мале... слушам, гледам и не мога да повярвам що за гнусни твари са това?!???"

"Уникална селянка е Нора Недкова,невъзпитана,ниско интелигентна,грозна баба Яга!!!Простачка!!!!"

"Кравата с Джуките да хваща този до нея за нашийника и да си ходят... Манчев, канете достойни хора, които да ти е кеф да гледаш!"

"Откъде ги намерихте тези клоуни? Дори да се забавляваш на техен гръб не стават. Продуцентите, свалили сте летвата до в мазето."


Четете още:

🔴 Тази марина прави и най- жилавото месо на крехко и сочно за няколко часа

🔴 Не знам дали е най-добрият начин, но вече правя картофките само така! Стават божествени, а за сосчето вкъщи се избиваме!

🔴 Ако се разболеете от тази коварна болест и не разберете навреме симптомите, следва само облекчаване на страданието





Източник: glas





Коментари

горе