Изненада! "България Ер" промени маршрут в последния момент! Даже и часа на излитане! СНИМКИ



Пътниците за полет от София до Малага се оказаха в абсурдна ситуация. Очакваха да летят с директен полет на авиокомпания „България Ер” и да пристигнат в  Малага в 18.35 часа, а... се оказа, че за по-направо ще минат през Палма де Майорка и ще кацнат в Малага два часа по-късно - в 20,15 часа.

Пловдивчанин, който си е закупил билет за Малага от националния въздушен превозвач на 27 януари 2018 година, сигнализира в редакцията ни, че в билета ясно било отбелязано, че полетът е директен и заминава в 15 часа от Летище София и пристига в 18.35 часа на Летище Малага. Ден преди полета обаче получил имейл с нов билет и нови часове на заминаване - 15.55 от София.

"Абсурдът е, че купуваш билет за директен полет, а се оказва, че ще минеш и през Палма де Майорка. Така пристигането в Малага се отлага за 20.15 часа. И всичко това се разбира 24 часа преди полета. Хората се бяха настроили да летят по-рано и се бяха чекирали сравнително рано. Днес звънях до авиокомпанията, но линиите бяха заети - исках да се уверя в колко точно ще летя, но... не стана", разказа пловдивчанинът.


Четете още:

🔴 Двете трагични случки...

🔴 И в Канада почетоха годишнината от гибелта на Левски Копирано от в. Български новини

🔴 Апостол Карамитев - любимецът





Източник: trafficnews





Коментари

горе