Сексуален хумор от Родопите - твърде солен или не?




Освен сериозни заповеди, духовит кмет от Родопите издава и шегаджийски нареждания, но със сексуален подтекст. Само през последната година първенецът на село, близо до Смолян, издал три такива заповеди и все предшествани от провокативни ситуации с "неприлично" поведение, разказва кореспондент на Actualno.com.

"Бръсна се една сутрин, разказва кметът, - къщата ми е с изглед надолу и цялата улица я гледам. Часът е 7 без 15. Една Стефка имаме - фина дама. Върви, лапнала един морков, и щрък-щрък по улицата, слиза по сокака. И аз, както се бръсна, чат с ножчето, порязах се. И викам: "Аз ще ти кажа на тебе!". Приключих с бръсненето и отивам в заведението синьо-зелен. Викам: "Стефке, от днес издавам заповед - ако те видя отсега нататък, млада и хубава, да ядеш морков, банан или краставица на обществено място, налагам ти глоба. Като си ядеш морков, изяж си го у вас, какво правиш на пътя!?"

Друга жителка на селото на име Надка е комшийка на същия кмет. Тя била едричка и, както казва първенецът на селото, "с дупе като мяхово сирене". Имала равна градина към пътя и, логично, я копаела. А посред селото, точно до къщата, има натоварен третокласен държавен път. И една кола, минавайки покрай градината, докато жената я копае, се удря и счупва зелените контейнери за отпадъци.

Кметът ѝ се скарал: "Надке, следващия път шофьорът ще скочи в реката заради теб. Ще си копаеш с дупето нагоре, не към шосето! И още нещо, прашките ще ги проскаш зад ризите! Значи - отпред слагаш потници и ризи, отзад - дантели и каквото имаш друго. Иначе актове, първо, и второ - изнасяш се от село". Невястата била от друго населено място.
Последният случай касае жена, надарена от природата - с голям, хубав бюст. По думите на кмета, тя носела кръст, на който имало и фигурка на разпънатия Исус Христос. Жената носела кръстчето, което е с достатъчна дължина на верижката, за да се разположи на "критично място" в анатомията ѝ и "цял ден го размята", споделя кметът. "И ѝ викам: "Сега това какво е!? Ти акъл имаш ли!? Скръпяваш (скъсяваш) синджира и Христос да дойде малко по-нагоре! Иначе ще те глобявам".

"Добре, кмете" -  такъв бил отговорът на трите жени според кмета, придружен с кръшен смях.
* Снимката към новината е илюстративна и на нея не е заснет кметът на селото. Поради чувствителността на тема "сексуален тормоз", преди да пусне материала, Actualno.com се увери, че не става въпрос за такъв случай и жените, които са включени в него, не са обект на истински тормоз.


Четете още:

🔴 Децата, които нямат право да спят

🔴 Български пенсионери масово се лекували в Германия

🔴 Патриотични екскурзии хит за 3 март





Източник: Актуално





Коментари

горе