Разбра се от какво и кога е починал Владо - Плацентата



Владо Плацентата,който преби д-р Албена Гагова в болница "Шейново" и възмути цяла България е имал епилептичен припадък, който вероятно е причина за смъртта му, пише в. Телеграф".

Новината вчера потвърди пред БЛИЦ адвокат Иван Петров, който е защитник на д-р Гагова. Обвинението и ченгетата открили, че Плацентата е мъртъв преди няколко дни, тъй като гои търсели за поредно дело срещу него. 

В смъртния акт на Владимир Стоянов е записано, че е издъхнал на 12 март. Не се уточнява дали е бил в болница или в дома си. Потърсени в дома им - майката, бащата и бабата на Плацентата не бяха открити за коментар.

Припомняме, че на 1 юни миналата година Стоянов, който стана известен като Владо Плацентата, нападна и наби д-р Албена Гагова в столичната АГ болница “Шейново”. Причината бе, че лекарката, която току-що изродила със секцио първородния му син, отказала да му даде плацентата на бебето.

Мъжът я искал, за да прави генетични експерименти с нея в лабораторията си в столичния кв. “Красна поляна”. След като я ударил, той избягал и дори подстригал косата си, за да затрудни разпознаването.

Номерът му обаче не мина и той беше обвинен от прокуратурата и даден на съд. При всяко появяване в съда Стоянов се държеше нагло, караше се със съдиите и прокурорите и идваше с маска на лицето. Мъжът твърдеше, че не помни да е удрял лекарката. Веднага след побоя приятелката му отказа да запише бебето с неговата фамилия. 


Четете още:

🔴 Горанов намекна: Идва промяна за данък сгради! Не може в крайни квартали да плащат, колкото в центъра

🔴 НОИ започна програмата за лечение в санаториуми

🔴 Слави Трифонов разплака мрежата: Тези трима българи загинаха! Ако не бяха те, днес тези три деца нямаше да са живи





Източник: Блиц





Коментари

горе