Сбъдва се пророчество на Ванга: Показаха сензационния надпис край Първомай! Символите разкриват тайната за българите

Оперират майка на 10 деца в Бургас след катастрофата край Ямбол, искат й 5500 леваМайка на 10 деца, чийто съпруг загина при катастрофата в петък на автомагистрала „Тракия“ край Ямбол, се нуждае от операция. Тя е приета за лечение в бургаска болница. Пред камерата на бТВ нейният зет Тома Георгиев каза, че трябва да платят 5500 лева за хирургическата интервенция.

Двама загинали, двама с опасност за живота и четирима ранени. Това е жестоката равносметка след поредният пътен инцидент на автомагистрала „Тракия“, каза пък водещият на „Тази сутрин“ Антон Хекимян.
В петък около 17 часа бус с работници се обръща на пътя към Ямбол. Първоначалният оглед сочи, че причината е спукана гума, но близки на пострадалите твърдят, че бусът е бил претоварен.
Петък 13 се оказа фатален за няколко семейства от ямболското село Хаджидимитрово. Наемали ги срещу 17 лева на ден като земеделски работници близо до Бургас. Парите получавали от хората, които ги превозвали с два буса до полето и обратно.
В деня на инцидента бащата Васил Василев карал злополучния бус. Един от загиналите на място е Петър Киров, който е баща на 10 деца.
С буса могат да пътуват девет души, но винаги бил претоварен, твърдят близките.
25 души качва, заяви Ваня Георгиева. Тя е дъщеря на загинал при катастрофата.
От полицията се позоваха на думите на шофьора, че е возил само девет души.
Първоначалният оглед показва, че бусът е спукал гума и е излязъл е от пътя.
Най-младият от пътниците – 14-годишен ученик се бори за живота си в ямболската болница. Там е приета и майка му. Баба му разказва, че момчето отишло да й помогне и да изкара 17 лева за лекарства на баща си.
„Само един ден отиде и то за беля. Нямам надежди за всички“, заяви Минка Тодорова.
Близките на жертвите и на пострадалите искат справедливо наказание за шофьора. Срещу него няма повдигнато обвинение.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: Petel

Следваща статия:
След години път през калта – нов дом за мечтите на Пресиян

Коментари

Видео на деня

горе