Какво се случва с Ани Цолова?



Ани Цолова е едно от най-известните телевизионни лица в България. Дълго време тя бе водеща на сутрешния блок на Нова телевизия, преди да слезе от екран.

Преди броени дни Ани навърши 43 години.

Пред Mila.bg тя разказа за своя живот и какво обича да прави с мъжа си Васил и сина си Калоян.

Пред изданието Ани Цолова споделя, че с Васил и Калоян обичат да посещават по-диви и по-слабо посещавани места, където могат да си отдъхнат сред природата. С мъжа й са обикаляли цялата страна и вече имат някои любими места, които не пропускат да посетят. Дори са открили добруджанско село, което изглежда като рая на земята – две стари къщи са реставрирани с пари, спечелени в Англия.

Със своя мъж Васил Ани се запознава на работното място. Васил има дъщеря на 21 години от друг брак – Ада, която учи и живее в Ню Йорк. Ани споделя, че обича да си общува с нея на различни теми. Тя се разбира добре и с малкия си брат Калоян.
За да спортува, Ани посещава класическа степ аеробика. Ходи пет дни в седмицата и се чувства прекрасно след тренировка. Споделя, че го прави, защото й харесва, а не насила.

Водещата признава, че голям пропуск й е фактът, че не умее да готви добре. Тя споделя, че мъжът й Васил е виден кулинар. Тя обаче също се учи, защото я стимулира да приготвя вкусни ястия на малкия Калоян.

Ани Цолова е влюбена в малкия си син Калоян. Когато говори за него, в очите й изплуват сълзи. Нарича го дар от Господ, както прави и всеки друг родител за детето си. Тя споделя, че се е чувствала много тревожно по време на бременността си, като дори лекарят я е предупредил да спре да се притеснява толкова. Притеснявала се е, че може да стане майка-орлица, но това не се е случило. Определя сина си Калоян като нейната батерия в живота, даваща й непрестанна енергия.


Четете още:

🔴 Не пропускайте моментите с децата си, те няма да се повторят

🔴 "Търсете българския алпинист, търсете го, дори и век да мине…"

🔴 6 натурални продукта, които пъдят зъбобола





Източник: Petel





Коментари

горе