На сума народ съм дала рецептата, един недоволен няма! (семейно наследство от векове)

Иванчева: Не са ми светели ръцете. Казват, че сигналът е подаден от "Ваклин груп" (Снимки и Видео)Кметицата на "Младост" Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова бяха довени в зала 5 на спецсъда. Те обаче са в заграденото пространство с бронирани стъкла. "Казват, че сигналът е подаден от "Ваклин груп", обяви Иванчева, викайки през стъклото. Тя заяви, че не са й светели ръцете и че всичко е една постановка. 

"Ваклин груп" има сайт, на който се представя като строително-инвестиционана компания, която има и британски инвеститори. Строят жилищни сгради и предлагат апартаменти. Имат построени вече два блока в Младост-2. Строили са из цяла София.

"Искам да говоря с пресата", бяха първите думи, които извика Иванчева. По думите на заместничката й Биляна Петрова даренията, които са правени в 'Младост" като строежи на пейки и детски площадки били доброволни.

Според представители на "Зелен Младост" подателят на сигнала е Иван Михайлов.

"Пили сме кафе с Дюлгеров в "Кристал", пари не сме искали и не сме взимали. Не бих държала пари в отворен кашон зад мен. Всичко е подхвърлено, жабките на колата бяха пълни с боклуци", каза още Иванчева.

В писмо с множество съкращения, което кметицата на "Младост" показа на журналистите, пише: "Ще се иска голяма гаранция, невъзможна да внеса. Няма намерени официални доказателства в нас (не се чете). Дюлгеров и Ваклин се познават. Той е (не се чете) и тогава, че са намерени пари в Дюлгеров, няма общо с нас. Може да са пари, за това че ни е подхвърлил парите. Има достатъчно инвеститори, които могат да потвърдят, че не сме им искали никога пари, а само дарения за площадки. Защо не провериха жабките и багажника, а директно кашона".

От друга бележка, която Иванчева написа в съдебната зала, се разчита: "Това, че на Гешев (не се чете и до него в скоби "намерени доказателства на администрацията у нас няма). Не сме били в Ринг мола и не сме взимали пари при (не се чете), нито никъде. Едната ми ръка свети на меко отстрани при кутрето. От 14 часа се моля за натривки, за да не си ги зацапам, а те в 20/22 часа ги взимат. Листът с възражения да го изследват, това е нещото, което според мен съм допряла. Стар млян, които сме чували: 1. Служ. кмет от СОС - Р. Русев; 2. Да не може да си подадем док. за избори 2019 - ГРАО - рефер.; 3. Преписки бави и (не се чете)".

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: 24 часа

Следваща статия:
Гергана, ударена от бомбичка: Държавата не направи нищо виновникът да си плати

Коментари

Видео на деня

горе