Култовата участничка от "Стани богат"Александрина от Дупница: Не съм глупачка!



„Объркването на турската столица стана изцяло от притеснение и напрежение. В момента, в който го казах, осъзнах, че казвам глупост. Това не е нещо, което не знам. Многократно съм посещавала Анкара и много добре знам, че не се намира в Гърция!“
Това разказа участничката от предаването „Стани богат“, която последните дни стана обект на жестоки нападки.

22-годишната Александрина Иванова от Дупница взе участие в шоуто на 10 април. Повод за подигравките срещу нея станаха мислите й по въпрос за втора сигурна сума от 2500 лв. Разсъждавайки по запитването „В коя от столиците слънцето изгрява най-рано?“, дамата стигна до извода, че турската столица Анкара е в Гърция, а слънцето изгрява от запад. С помощта на публиката 22-годишната жена успя все пак да стигне до въпрос за 5000 лв., който окончателно я препъна. По думите й „изкуствен интелект“ е нашумял проблем в България – „да се назначават студенти със солидно заплащане без познания“. По-късно Александрина се поправи и обяви „изкуствен интелект“ за голяма организация.

„Писала съм изключително важен за мен реферат за изкуствения интелект. Перфектно знам какво е, но се получи много неприятна ситуация, за която се извиних. След 10-ия въпрос се притесних. Имаше много други разговори, които не бяха излъчени. Те допълнително ме объркаха и притесниха. В един момент до такава степен ми беше повишен адреналинът, че се съмнявах дори в собствените си знания“, допълва дупничанката.
След участието Александрина е подложена на куп обиди и дори клетви. Някои от тях гласят: „Много си проста, дано нямаш поколение“, „Дано никога не завършиш“, „Такива като теб трябва показно да се линчуват“.

„Не исках да се оправдавам или да обяснявам защо съм се представила по този начин в предаването. Дори имах намерение да не отговарям на нито една нападка по мой адрес, защото смятах, че това е най-достойната реакция. Коментарите на програмния директор на БНТ Емил Кошлуков някак си не можах да подмина. Той си позволи да даде предпоставка за стотиците грозни коментари, обявявайки, че е по-добре да прекръсти предаването на „Стани за смях“, коментира Александрина.

Това кара младата дама да напише прочувствено писмо до Кошлуков, в което излага позицията си. В него Александрина споделя разочарованието си от това как именно той е сложил грозен етикет на едно младо момиче, което е стъпило на криво.

„Нападнахте някого, който няма никаква сила да се защити, създадохте предпоставки за дългогодишен тормоз спрямо мен и моето семейство, без за секунда да помислите, че и аз съм човек, че и аз на 22 години имам правото да греша и да се поучавам от грешките си, без да ме линчуват показно. И въпреки всичките си недостатъци знам едно нещо, което вие не – а именно, че най-човешкото качество е не да стъпчеш онзи, който е паднал, а да му подадеш ръка! С цялото си уважение Ви казвам, че Вие, г-н Кошлуков, не притежавате това човешко качество и това е най-лошият етикет, който някой може да притежава“, споделя в писмото си участничката.
ЩЕ ЗАПЪЛНЯ ПРОПУСКИТЕ СИ

„Когато завърша фармация и имам повече свободно време, ще запълня пропуските си по география“, обеща пред вестника Александрина.
Младото момиче е трета година студентка и споделя, че на тази възраст тепърва й предстои да учи много неща, тепърва ще пада и ще страда от грешките, но е готова да се усъвършенства.

Доли ТАЧЕВА


Четете още:

🔴 Десерт, който се прави за 5 минути, а вкуса му трае вечно и може да го хапвате дори, когато сте на диета

🔴 Когато съм уморена от работа и хич не ми се готви тази рецепта ме спасява винаги

🔴 Тези зодии винаги получават това, което искат! Те са много решителни и нищо не може да им попречи!





Източник: ПРЕСА





Коментари

горе