Чудо до бл."Краставицата"! Как един плажен чадър спаси живота на бургазлийка



Плажен чадър с усилени спици спасява живота на пострадалата жена вчера при разразилата се буря в Бургас, когато малко преди да достигне дома си, върху главата й се стоварва отскубнато от корен старо дърво. 

Инцидентът става при първия порив на урагана в к-с „Лазур”. Това сподели 60-годишната Антония П., която е в отделението по неврохирургия в УМБАЛ – Бургас.

„Вървях по пътеката към дома си. Бях съвсем близо до блока, известен като "Краставицата", бях с голям плажен чадър, който бях разпънала, за да ме пази от първите капки дъжд. Дървото напълно прогнило, се срути изненадващо върху мен. Удари ме с адска сила по главата, почувствах неописуема болка и паднах на земята. Оказах се затисната под клоните му, но успях да изпълзя. Хора нямаше наоколо. Пълзешком и със страшна болка в главата се измъкнах и телефонирах на дъщеря си. По-късно, вече в болницата, лекарите обясниха, че съм голяма късметлийка, защото чадърът е "обрал" много от силата на ствола и забавил удара, който щеше да е фатален”, обясни пациентката. 

„Не казахме на внуците, за да не ги стресираме. Дъщеря ми ме заведе до болницата. Щастлива съм, че утре ще ме  изпишат и че се разминах с малкия дявол, защото изследванията днес показаха, че нямам сериозни наранявания”, сподели Антония П. 


Четете още:

🔴 Героиня! Млада касиерка предотврати грабеж в бензиностанция в Симеоновград (ВИДЕО)

🔴 Димитър Дамянов от Смолян взе 12 награди от състезания за година

🔴 Столетници, живи 40 г. след рак, разклащат теорията за добрите гени





Източник: Блиц





Коментари

горе