Това е най- ефективният начин да влезете в банския си за 1 седмица до 2 номера по-малко



Отслабването е най-належащата тема за много жени и мъже. Има много различни диети , те ви обещават резултат, но не винаги са толкова ефективни, колкото бихме желали да бъдат.

Ще споделим с вас невероятна диета, чрез която можете да облечете любимите си дрехи и да върнете самочувствието си за миг. Всичко, от което се нуждаете, е да следвате правилната схема и режим на захранване.

Ден първи

бърза диета

Обърнете внимание на факта, че този ден се смята за най-важният от цялата диета! През целия ден трябва да ядете само плодове . Изберете всеки плод, който ви харесва. Има само едно ограничение - банани. Препоръчваме да включите в диетата диня и пъпеш.

Не забравяйте да пиете вода, това е много важно! Пийте 8-12 чаши вода при стайна температура. И не забравяйте, че не трябва да сте гладни, да ядете колкото се може повече плодове, колкото искате.

Ден 2

диета за 8 дни

Този ден е изцяло посветен на зеленчуците. Можете да ги ядете сурови или варени. Ако искате да ги приготвите, не забравяйте, че е строго забранено използването на сол и масло.

Вероятно ще бъдете изненадани, но едно от ястията в този ден трябва да бъдат сварени картофи . Те изобщо не вредят на вашата фигура, а ще ви дадат усещане за ситост. Пийте много вода!

Трети ден

Тук можете да импровизирате, в този ден е позволено да ядете всички плодове и зеленчуци, но не и да ги смесвате. Въздържайте се от картофи и банани!

Сутрин можете да се поглезите с плодова салата, да ядете зеленчукова салата без подправки за вечеря и да хапвате постоянно любимите си плодове.

Ден четвърти

бананова диета

И накрая, можете да ядете банани , защото този ден се счита за зареждащ. През деня трябва да ядете 8-10 банани и да пиете 3 чаши мляко. Разделете бананите на три порции, така че да имате достатъчно за целия ден и дори няма да почувствате признаци на глад.

Пети ден

меню за диета

Това е истинска наслада за любителите на доматите.

За обяд хапвате чаша ориз, а за закуска и вечеря по 3 големи домати.

На този ден трябва да пиете повече вода от обикновено, около 12-15 чаши.

Шести ден

оризова диета

Яжте плодове и зеленчуци, на обяд можете да си позволите чаша ориз. Ще се почувствате много по-добре, отколкото в първите дни на диетата, защото тялото е свикнало с факта, че получава храна в малки количества.

Седми ден

диета за 7 дни

Яжте ориз и зеленчуци, които харесвате. Плодовете са забранени в този ден, но можете да пиете плодови, прясно изцедени сокове .

Уверете се, че почивките между храненията не са повече от 3 часа, пийте вода и следвайте препоръчания списък от продукти!

Тази диета ще ви позволи бързо и постоянно да се отървете от досадните килограми и да се радвате на хубавото си тяло цяло лято. Споделете я с приятелите си!

Бъдете здрави и тънки!


Четете още:

🔴 Експерти бият тревога: Мълнии удрят през комина и влизат в печките! Причината е...

🔴 Чудо до бл."Краставицата"! Как един плажен чадър спаси живота на бургазлийка

🔴 Героиня! Млада касиерка предотврати грабеж в бензиностанция в Симеоновград (ВИДЕО)





Източник: За Жената





Коментари

горе