Ето апартамента, за който Русата Златка пръсна 200 бона



Златка Райкова е инвестирала парите от хонорара си в „Като две капки вода“ по възможно най-умния начин. Тя си е купила нов луксозен апартамент в комплекс от затворен тип в покрайнините на София. Моделката е броила близо 100 000 евро за новия си дом, в който цените тръгват от 800 евро на квадрат. Той вече е обзаведен и остава само да си нанесе багажа и да заживее в него. Говори се, че парите от шоуто на Нова тв едва ли са стигнали, за да плати цялото жилище. Най-вероятно се е наложило да търси банков кредит, но смятала че инвестицията си струва, пише в. „Уикенд“. 

Предполага се, че Златка е използвала услугите на интериорен дизайнер за обзавеждането. Дневната е разделена на три зони – кухненски кът, трапезария и мека мебел. Банята изглежда изключително оригинална и скъпа, а според отлично запознати източници дори в общите части на комплекса имало бутикови мебели, на които съкооператорите могат да си правят срещи. Коридорите били изрисувани със стенописи с африкански мотиви. В комплекса имало и частен пар и портиер, който да следи кой влиза и кой излиза от сградата. За да е в крак с модата, блондинката не търсила апартамент в центъра на София, както правят нейни колежки, а в покрайнините. Жилището й било на входа на село Иваняне край Банкя. В същата сграда съседка й била певицата Елена Брусарска, а се очаквало скоро да се нанесат и други випове.

Златка вече има апартамент в София, който до момента не е показвала на никого. Явно обаче е на мнение, че едно допълнително жилище никога не е излишно, затова решила да инвестира във втори дом. Не е ясно дали ще го обитава заедно с ММА боеца Георги Валентинов, за когото преди няколко месеца се сгоди на сцената на „Като две капки вода“. Говори се, че двамата били разделени, но към момента това са само слухове. 


Четете още:

🔴 Разтърсваща драма: Два пъти ме продадоха като животно – веднъж баща ми, след това е свекър ми

🔴 Турски джигит едва не уби пловдивско семейство край Първомай ВИДЕО+СНИМКА

🔴 Ива Екимова: Съветът ми за Световното - секс само между двете полувремена (СНИМКИ)





Източник: bulmedia





Коментари

горе