Жилища под наем в нов комплекс в Пловдив станаха хит! Предлагат ги на атрактивни цени, и то без комисиона СНИМКИ



Брокерите в Пловдив продължават да отчитат бум на строителството на жилищни сгради. И въпреки че цените на имотите под тепетата скочиха, а покупателната способност на пловдивчани се увеличи, сделките за отдаване на жилища под наем не само че не са намалели, а дори напротив - интересът към тях е рекордно висок в сравнение с предходни години. 

Само че изискванията на наемателите вече не са това, което бяха, и хората, които по една или друга причина предпочитат да живеят под наем, поставят своите претенции много категорично. Малко са тези, които биха се съгласили да се настанят в старо жилище, с мебели от соц времената, в което дори и въздухът е ретро. Или пък тези, които биха приели да се топлят през зимата с духалки, бъркащи дълбоко в джоба им. Или пък да търпят мърморещи хазяи, елинсталация от миналия век, хладилник Мраз или пералня Вятка. 

Дори и за сметка на цената, май такива не останаха...

Конкуренцията в Пловдив между наемодателите вече е факт, затова днес ви предлагаме няколко жилища, които са в един и същ нов комплекс в Пловдив и които се отличават с няколко изключително важни неща:

- апартаментите са нови и обзаведени с чисто нови мебели и уреди!

- стаите са просторни, с прекрасно изложение и непреходни!

- терасите са широки, с възможност спокойно да си пиете сутрешното кафе или вечерната ракийка!

- комплексът е населен от млади хора, атмосферата тук е друга!

- проблем с паркирането за наелите апартамент под наем няма - осигурени са паркоместа или гаражи, които също биха могли да се наемат!

- И... една особена екстра! Отдаването под наем става без комисиона! Плащате месечната сума от 450 лева + депозит същата сума и това е!

Сега малко технически данни, преди да разгледате снимките:

Апартаментите са двустайни, състоят се от доста просторна дневна-трапезария с кухненски бокс, обзаведени с ъглов разтягащ се диван, TV секция, маса за хранене + 4 стола, холна масичка - също разтягаща се, както и всички необходими елекроуреди за кухнята, които са вградени: печка (котлони+фурна), хладилник, пералня, аспиратор. Отоплението е с климатик, високо ниво и енергоспестяващ.

В апартамента освен това има и спалня, обзаведена със спален комплект за сън, гардероб и нощни шкафчета. Във всички стаи на прозорците, които са с качествена дограма, има поставени щори. Банята и тоалетната са с приятен дизайн, шкафче под мивката и огледало над нея.

Апартаментите се намират на първи, втори и трети етаж, в сградата има асансьор.

За допълнителна информация и огледи бихте могли да звъните на тел. 0887 545607 или 0877 044 444.


Четете още:

🔴 Банално и тъжно: Изостави ме заради по-млада

🔴 Приказка за всички настоящи и бъдещи принцеси

🔴 Синът на Ботьо Ботев загина в катастрофа





Източник: trafficnews





Коментари

горе