Романтика заля Главната! Предложение за брак събра погледите на минувачите ВИДЕО




На невероятно предложение за брак станаха свидетели десетки пловдивчани, решили да се разходят по центъра на Пловдив.

Главната улица на града потъна в романтика благодарение на уникалния жест, който направи Ники към своята любима Боряна.

От дълго време той обмислял как да поиска ръката на жената на живота си. С помощта както на негови, така и нейни приятели те решили това да стане на стълбите на Каменица.

Сръчните младежи подготвили огромен по размери плакат с надпис „Боряна, ще се омъжиш ли за мен?” и го поставили на стълбите. Това не се понравило особено на охраната, която поискала да ги изгони от мястото, но след като поговорили с тях, всичко се подредило и минало по план.

Момчетата и момичетата се наредили с широки усмивки около плаката, с което привлекли вниманието на куп минувачи, които заедно с тях притаили дъх и зачакали, за да разберат коя всъщност е Боряна.

Не след дълго влюбената двойка пристигнала на уреченото място, а Ники паднал на колене пред своята любима и задал най-важния въпрос – „Ще се омъжиш ли за мен?”.

Предложението станало под звуците на романтична музика и усмивка грейнала на лицето на момчето, когато Боряна изрекла така чаканото „Да”. Приятелите и зрителите, които подкрепили с бурни овации притесненото момче, също станали част от голямата изненада.

Боряна е от Кържали, Ники е от Хисаря, но и двамата работят и живеят тук в Пловдив, където се и запознали. Те съжителстват заедно отскоро, но са олицетворението на любов от пръв поглед.


Четете още:

🔴 Луиза Григорова се възмути на неграмотници

🔴 Ексжурналистка обжалва 3 търга за 1 млрд. лв.

🔴 Как миришат различните болести?





Източник: trafficnews





Коментари

горе