Как да разбера, че той вече е престанал да ме обича-Важни сигнали, които не лъжат



Психологията на мъж, който има връзка с жена, е различна от женската, това е очевиден факт. Ето защо представителите на силния пол толкова трудно разбират намеренията на техните любими.

Понякога един мъж охладнява към онази, която някога е наричал своя любима и единствена.

Защо се случва това? В някои случаи, с времето, чувствата, които първоначално са били достатъчно силни, се изпаряват. В други - от конфликтите с жената, мъжът натрупва много негативност, която с годините започва да надделява над положителните чувства.

Любовна връзка между мъжа и жената

Да осъзнаеш, че мъжът ти вече не се интересува от теб, е изключително неприятно. Но е по-добре да го разберем когато е време, отколкото да живеем дълго време в заблуда.

ФРАЗИ, КОИТО ПРЕДАВАТ ЧУВСТВАТА НА ХОРАТА

"Ще закъснея днес"

Ако тези думи звучат често, това означава, че прекарването на време с някой друг е по-интересно за него, отколкото за вас. Това не е задължително любовница. Като опция - приятели, лични интереси. Във всеки случай "забавя" го нещо, което не може или не иска да споделя с вас.

"Трябва да си починем".

Той се съмнява в избора си, той трябва да бъде сам, за да разбере дали няма да му липсвате. Или е уморен от напрежението в отношенията и иска да ги спре, с надеждата, че времето ще помогне на всички да си отдъхнат.

"Виж Катя (Таня, Мира)"

Любящият мъж няма да сравнява жена си с никого. Този, който сравнява, подсъзнателно търси по-добра. Сравнението подсказва факта, че тази с която е, не е подходяща.

"Аз ще реша какво да правя"

Това не означава, че мъжът иска да бъде независим, сякаш тинейджър казва тази фраза. Това означава, че той не е много заинтересован от вашето мнение и иска да подчертае своята автономия.

"Не ме интересува какво мислиш."

Открито твърдение, че той вече не се брои с вашето мнение. Може би дори не те уважава като човек . От човек, който казва такива неща, трябва да избягате.

Значението на връзката между мъж и жена се губи, когато изгубят доверие. Поради това е по-добре да говорите искрено за съществуващите проблеми . Това може да помогне да се поправи всичко. Колко често сте чували такива фрази? Пишете в коментарите!


Четете още:

🔴 Брюксел до България: Евро искате, добре! А бедността?

🔴 Поставят паметна плоча пред дома на Баш майстора

🔴 Има медии, но от тях е изгонена журналистиката





Източник: За Жената





Коментари

горе