Днес не бива да се занимаваме с пари



Луната e в знак Скорпион и ще остане там до 13:13ч на 22 юли.

Лунният период в Скорпион се характеризира с пълна липса на емоционален баланс, повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Преминавайки Луната през този знак, настройва несъзнателно към кризисни ситуации, пренастройва вътрешните структури на човек.

Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат от депресивни мотиви и печални мисли. Бъдете във всичко благоразумни. Настройвайте се към положително мислене. Засилва се интереса към мистичното и тайното. Лекият флирт по това време повдига настроението. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Подходящо е половото въздържание. Пазете се от контакти с малко познати партньори.

Нараства вероятността от венерически заболявания. Бременните жени да се пазят от помятане. 9 лунен ден продължава от предния ден до 15:28ч. на 21 юли. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Не правете планове, не започвайте нови дела. Не е желателно да се напрягате и да правите това, което не се получава. Най-добре е да отделите повече време за почиване и релаксация.

Отложете вземането на отговорни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари, да не харчите, да не вземате и да не давате пари на заем. В 9-ти лунен ден често се заблуждаваме, появяват се въпроси от подсъзнанието като тревожни сънища, необясними дневни страхове, фобии. Важно е да контролираме емоциите и да бъдем сдържани в поведението си. Ако вътрешното ни състояние се наруши, желателно е малко време да прекараме в резонансна обстановка: след пребиваването сред много хора, да останем в тясно общуване или уединение.

За вярващите е препоръчително да пречистят дома със светена вода, да опушат с благовония, съответно тамян помещенията и да има запалени свещи. 10 лунен ден (започва в 15:28ч на 21 юли до 16:29ч на 22 юли). Подходящо време за самопознание и самоусъвършенстване. Именно сега се откриват тайните възможности на човешкото съзнание. Човек може изведнъж да открие в себе си нови способности. Това е прекрасно време за ново начало. Денят благоприятства сътрудничеството с онези хора, на които човек напълно се доверява. Всяко ново начинание е обречено на успех. Не се препоръчва да се слага край на лични или работни отношения в 10 лунен ден.

Периодът не е предназначен за уединение и самота. Всеки трябва да бъде заобиколен от роднини и близки хора. Благоприятно е за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Необходимо е да се обърне внимание на членовете на семейството. Това са най-близките и скъпи хора, на чиято помощ и подкрепа винаги може да се разчита. Започва да нараства жизнеността, сексуалния потенциал, личното обаяние.

Денят дава енергия на нормално здравите хора. Намаляването на силата и лошото здраве днес показват, че нещо не е съвсем в ред с енергията. Най-вероятно това е причинено от заседнал начин на живот. В този ден е строго забранено да се гладува.

Сокове, плодови напитки са много полезни за тялото, няма нужда да се ограничава употребата им в такъв ден. В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

Благоприятно време за секс, за първа брачна нощ и най-подходящото време за зачеване на дете. Обаче не експериментирайте, а се придържайте към класиката. Мъжете трябва да са внимателни, ако претоварят в този период половата сфера, то скоро ги очакват неприятности със здравето. Подходящо е за покупки за семейството, които ще облагодетелстват всички негови членове, например дом, кола, битова техника, както и за покупки свързани с децата – дрехи, играчки и др.

Подстрижката в този ден увеличава късмета и силата. Сънищата отразяват вашите вътрешносемейни отношения, както и вашето място сред близките роднини. Ако ви се присъни някой от починалите ви роднини, това означава, че сте се откъснали от истинските си корени.


Четете още:

🔴 Родители се оплакаха, че бебето им е отнето без причина

🔴 Мъка в Гърция – бензинът удря 2 евро, ровят коли за месо с чума

🔴 Българче печели 2 USTA тенис турнира подред в Чикаго





Източник: dunavmost





Коментари

горе