Най-голямата тайна на България

Пазете тайните си от тези 3 зодии, които обожават да клюкарятKлюкаренето е слабост на много хора, но има три зодии, които са истински специалисти в разбирането на тайни и споделянето на истории. Това са топклюкарите на зодиака:

Близнаци
Те са едни от най-добрите шпиони. Знаят как да спечелят доверието на хората и да измъкнат цялата информация, която им трябва, обещавайки, че няма да кажат на никого. Толкова са чаровни, че другите дори не осъзнават как започват да им се доверяват и да им споделят всичко. В повечето случаи близнаците знаят тайните на всички около тях и често разказват най-пикантните истории. Но понякога успяват да прикриват следите си така, че да изглежда, че клюката не е тръгнала от тях. Истински майстори са.

Везни
Везните обикновено са сладки, невинни, предани и мили. Затова на хората им е трудно да приемат, че везните могат и да са клюкари. Дори когато клюкарят, изглеждат тактични, разбиращи. Все едно говорят за случващото се, за да помогнат и да се измисли някакво решение. А и слушат всички страни на една история, всички замесени в нея, защото се сприятеляват лесно. Затова рядко някои съди везните, че клюкарят. Те са много дипломатични, събират цялата нужна информация и тогава разказват това, което са научили.

Водолей
Пред хората се държат така сякаш в живота им няма място за драма и клюките са много под тяхното ниво. Изглеждат като непукисти, но в същото време тайно слушат всичко, което се говори около тях и наблюдават внимателно случващото се. Хората не внимават пред тях, защото водолеите наистина изглеждат така сякаш не се интересуват от дребни неща и тривиални проблеми. Това е най-силният коз на тези зодиакални знаци. Когато разберат някоя клюка, дори бързат да добавят нещо от себе си към нея и да я направят по-интересна. Но го правят по-скоро за забавление, а не с лоши помисли.
 

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: Блиц

Следваща статия:
10 причини защо Водолеите са едни от най-хубавите хора

Коментари

Видео на деня

горе