Нова телевизия сваля Милен Цветков, той напуска



Нова телевизия спира предаването "Часът на Милен Цветков" от новия си сезон, който започва през септември. Това стана ясно от прессъобщение, изпратено от медията, съобщава "24 часа".

"В късния часови пояс, на мястото на „Часът на Милен Цветков“, телевизията ще продължи излъчването на забавно съдържание, филми и сериали, съобразно предпочитанията на зрителите, посочени в актуалните проучвания на аудиторията", съобщават от Нова. 

Освен, че няма да води късното си шоу обаче, Цветков е решил да напусне телевизията. От Нова обясняват решението да спрат "Часът на Милен Цветков" така:

"Нова Броудкастинг Груп определя програмната схема на телевизионните си канали на базата на детайлно проучване на зрителските интереси. Данните сочат, че в късните часове аудиторията на NOVA предпочита забавни продукции, филми и сериали. През есенния сезон телевизията ще заложи на такъв тип съдържание на мястото на „Часът на Милен Цветков“. Компанията предложила на Милен Цветков да работи в друго предаване, но той избра да се раздели досегашните си работодатели.

В програмата на телевизията се очертават и още промени. „Здравей България“ и „Събуди се“ ще бъдат с нови рубрики. Освен актуални теми, в сутрешните блокове ще  има разследвания и формати, свързани с малко известни исторически факти, с демографската криза, както и с политическите и социални трусове в Европа преди изборите за Европейски парламент догодина. Лайфстайл предаването „На кафе“ ще бъде с ново студио от септември и изцяло променена концепция, в която ще акцентират върху най-известните личности от България и света.  В програмната схема на телевизията са заложени също втори сезон на полицейската комедия "Полицаите от края на града", както и нови сезони на "Откраднат живот" и "ВИП Брадър".


Четете още:

🔴 Рекордна новина за българите и румънците, работещи на Острова

🔴 Момче с книжка от 2 месеца е блъснало младежите в Петрич

🔴 Кметът на Стамболийски: Бесен съм на местните полицаи





Източник: Petel





Коментари

горе