Няма по-силна защита от майчината благословия! Ето как да я направите правилно, за да защитите децата си



В света няма нищо по-силно и чисто, отколкото майчината любов. Няма значение, 5 или 40-годишно дете, което да го благослови, никога не е късно. Това ще служи като надежден пазител във всички трудни ситуации. Ако имате трудно дете, благословете го, ако често е болно, също. Дори ако всичко е добро за него и то е щастливо, благословете го, защото никой не е застрахован от завист.

Есента винаги обещава нещо ново. Някой ще ходи на училище, някой в ​​института, някой ще се ожени ... Така че отделяйте няколко минути от времето си за благословията на детето преди важна стъпка в живота. Как действа благословията и как да го направите правилно, ще бъдете уведомени от редакционния ни съвет.

Благословението на майката

Първото споменаване на благословението може да се намери в Стария завет на Библията. Бог го даде на Адам и Ева, когато се канеше да управлява небето и да запълни земята. Енергичното дете е продължение на майката. Психолозите твърдят, че за всяка майка има огромно влияние и ние сме свързани с нея от невидими нишки. Ето защо тя може пряко да засегне съдбата.

Благословението, което майката създава около детето като защитен пашкул, който не позволява да навлезе в беда и насочва всички действия в правилната посока. Смята се, че човек, който е благословен от майката, става неуязвим. не трябва да се отказва от благословията, дори и неща, които са необходими, за да се даде благословията, родителите не обичат, когато детето може да попадне в капани, които застрашават живота и здравето.

С благословение по важни въпроси, майката трябва да прочете молитва и да каже желание. Положителният ефект ще бъде проследван още на седмия ден.

МОЛИТВА НА БЛАГОСЛОВИЯТА НА МАЙКАТА

Господи Исусе Христе, Сине Божий, моли се, заради Твоята най-чиста майка, чуй ме, грешна и недостойна за Твоя слуга. 

Господи, в милостта на силата Си моето дете, смили се и спаси името му заради Теб. 

Господи, прости на него всички прегрешения, освободи от неволни, извършени от него пред теб. 

Господи, възпитай го по истинския път на твоите заповеди, учи го и го просвети с твоята Христова светлина, за да спасиш душата и да изцелиш тялото. 

Господи, благослови го в къщата, близо до къщата, в училище, на полето, на работа, по пътя и на всяко място на твоя път. 

Господи, да защити го под крилото на Твоя Свети Дух от летящи куршуми, стрели, нож, нож, отрова, пожар, наводнение, от смъртоносни язви  и нечеста смърт.

Господи, пази го от видими и невидими врагове, от всички злини и нещастия. 

Господи, изцери го от всякакви болести, очисти от всякакъв вид мръсотия (алкохол, тютюн, наркотици) и облекчи умственото му страдание и скръб. 

Господи, дай му благодатта на твоя Свят Дух за много години живот, здраве и целомъдрие. 

Господи, умножи и укрепи неговите умствени способности и телесна сила. 

Господи, дай му благословията си на благочестив семеен живот и благочестиво поколение. 

Господи, дай на майката, твоята достойна и грешна слуга благословия на дететопрез текущатото му утро, ден, вечер и през нощта заради името си ти, да бъде царството ти сега и завинаги. Амин.

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ

Можете да благословите всяко събитие. Майки, които изпращат деца на дълго пътуване или във война, се препоръчва да четат молитвата в продължение на седем дни.

Благословете детето си и не забравяйте да споделяте полезна информация с приятелите си в социалните мрежи


Четете още:

🔴 Германско семейство: Махаме се от България! Животът тук не ни харесва!

🔴 Чиновникът Стоян срещу предприемача Иван

🔴 Изобилие от риба по морето свали цените





Източник: За Жената





Коментари

горе