Лекарите му казали, че е болен от рак и няма да живее повече от 3 месеца, той обаче не се отказал и се излекувал сам



Пшеничната трева лекува рак! Вижте кои са останалите й ползи!

Лекарите казали на Дани Макдоналд, който живее в Ирландия, че е болен от рак на стомаха и вероятно няма да живее повече от 3 месеца… Той обаче решил да игнорира съветите им и отказал лечението с химиотерапия. За сметка на това започнал да спасява живота си с природни и естествени средства.

Четири години по-късно Дани се чувства страхотно, благодарение на факта, че е включил в дневния си хранителен режим тази лечебна напитка!

 

Погрижете се за себе си, като използвате само естествени продукти!

Дани научил за състоянието си по време на остра язва.

След като бил отведен в болница, докато лекарите се борили да спрат кървенето, установили, че Дани всъщност има тежка форма на рак в напреднал стадий и има метастази в цялото тяло.

Те го предупредили, че единственият начин да се спаси е, като започне спешна химиотерапия.

За разлика от повечето хора, Дани решил да проучи други типове лечение. По-късно той казал на лекарите си, че се решил на домашно лечение, което включва пшеничен зародиш и пиенето на сок от стеблата на растението.

 

Как той се излекувал от рак?

“Спрях използване на хапчета и оттогава до сега не приемам никакви таблетки. Месец по-късно болката изчезна и аз знаех, че съм на път да се възстановя. Лечението с пшеницата започна да работи. Взех правилното решение да се откажа от лечението с химиотерапия.”, споделя Дани.

Започнах с 28 мл сок от пшеница на ден. Дани успешно е победил рака и неговият случай е живото доказателство за регенеративната способност на младите пшенични кълнове.

Това е вид млада зелена пшеница и се бере на 15 до 20 см височина, за да се използват оптимално лечебните й вещества.

 

Когато расте при добри условия, младата пшеница съдържа от 82 до 92 минерала, които присъстват в почвата, и се предполага, че една чаена лъжичка млада пшеница на прах (3 грама) включва същия брой минерали, както 450 грама органични плодове и зеленчуци.

Лечението започва с 3 грама прах от млада пшеница на ден и след това постепенно се увеличава дозата на 6 грама на ден.

 

Когато пшеницата се бере, трябва да се изсуши и накрая да се смели до получаването на прах. Тя трябва да се разтвори в топла вода и да се пие. Водата не трябва да е гореща, защото ако е прекалено топла, някои от хранителните й вещества могат да бъдат унищожени.

Можете да използвате и пресен сок от млада зелена пшеница.

Съвременните изследвания показват, че сокът от пшеничната трева е просто уникален природен източник на здраве.

 

Тя съдържа протеини, въглехидрати, фосфор, калий, магнезий, калций, желязо, ванадий, и т.н., както и всички популярни витамини, и то в големи количества. Например, витамин С в нейния състав е седем пъти повече, отколкото в портокалите, желязото в нея е пет пъти повече от спанака, а калцият – десет пъти повече от млякото.

В допълнение, сокът от зародиша е богат на ензими, аминокиселини и разполага с пълния набор от протеини.

И накрая, сокът от млада пшеница съдържа наистина безценното вещество хлорофил.


Четете още:

🔴 Купувам пилешко само, заради тази рецепта!

🔴 2 яйца, 1 лимон, 200гр. кисело мляко и от първата хапка завладя сърцето ми

🔴 Зловещо пророчество на Баба Ванга: На четвъртия хороскопен знак е хвърлена черна магия





Източник: lekuvai





Коментари

горе