И утре слънчево и топло, през уикенда температурите стигат до 31 градуса



Атмосферното налягане слабо ще се понижи и ще е близко до средното за септември. През нощта ще е предимно ясно и почти тихо. Минималните температури ще са между 8 и 13 градуса, предава БТА.

Утре времето ще е слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 24 и 29 градуса.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха ще са 22-24 градуса. Температурата на морската вода е 24 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра ще е около 20 градуса, на 2000 метра - около 13 градуса.

В петък времето ще се задържи предимно слънчево. Ще духа слаб източен вятър. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 8 и 13 градуса, а максималните - между 24 и 29 градуса. В събота ще преобладава слънчево време. Вятърът временно ще се ориентира от югозапад, температурите слабо ще се повишат и максималните ще бъдат между 26 и 31 градуса. Ще се появи висока, по-късно през деня в Северозападна България - и средна облачност.


Четете още:

🔴 Нешка Робева с призив към Румен Радев и Бойко Борисов 

🔴 Лесна рецепта с орехи за лечение на язва

🔴 Златно момиче от отбора по художествена гимнастика направи разтърсващо разкритие за майка си и й написа писмо





Източник: Petel





Коментари

горе