7 чаши солена вода и всички лекари останаха безмълвни от резултата



Всички специалисти казват, че морската сол лекува стотина болести. Няма да ви убеждаваме в това, защото всички знаем, че е така. Може би числото на заболяванията даже е още по-голямо. 

Съставът на ядливата морска сол е с много висока концентрация на микро- и макроелементи. Калий и натрий безспорно ускоряват метаболизъм, магнезият облекчава алергичните реакции, бромът има положителен ефект върху нервната система, йодът нормализира хормоналния баланс.

морска сол

Най-ценният вариант на морска сол е сивата сол. Нюансът й се дължи на океанската глина, в която се натрупват частици полезни водорасли. Финните частици се добавят към салати и други ястия. 

Морска сол в готвенето

Морска сол в готвене

приложения на морската сол

Знаехте ли, че ако печете риба в морска сол, се оказва не само много ароматна и сочна, но и невероятно полезна? Също така, тази съставка е идеална за домашно приготвени сосове, салати и маринати.

готвене с морска сол

пиле с морска сол

Проверявайте производителя. Качествените продукти се произвеждат в Израел, Англия и Франция. Тя има глинени частици и частици от водорасли. Традиционната готварска сол е много по-вредна. Пълна е с химикали, които се добавят към нея, което я прави толкова бяла и много ронлива.

Как да пречистим тялото си със солена вода

Как да пречистим тялото си със солена вода

пречистване на тялото

Така че вече разбрахме, че трябва да използвате само сол от морски дарове. Изберете продукт с с по- груби частици . Разбъркайте чаена лъжичка в чаша с гореща вода. Сега опитайте на вкус. Ако водата е твърде солена, добавете още вряла вода.

солена вода

лечение с топла вода

Пийте топла солена вода всяка сутрин на празен стомах за 7 дни. След това вземете почивка за една седмица и след определено време продължете курса. Как може да ви помогне подобна напитка?

Изпълнява ролята на антибиотик, ускорявайки храносмилателния процес .
Предотвратява чупливостта на костите.
Поддържа нормално ниво на течносттите в организма.
Нормализира емоционалното състояние и лекува безсънието.
Премахва секретите по време на настинки.
Освежава кожата, изглажда тена.

видове сол

каква сол да ям

Нормалната сол не е подходяща за тази цел. Не толкова отдавна вече написахме статия за нейната вреда. Прочетете статията отново и се опитайте да намалите количеството консумирана сол. Ако имате проблеми с бъбреците, употребата на такава напитка е строго противопоказана.

Обхватът на използването на морска сол не се ограничава само до стените на вашата кухня. Както можете да видите, може да се използва за предотвратяване на редица заболявания.

Споделяйте информация на страницата си и позволете на приятелите си да научат повече за ползите от йодираната морска сол.


Четете още:

🔴 Не ти върви в този живот? Виж каква си била в предишния!

🔴 Плетените нокти са абсолютният хит на сезона! 15 уникални примера в снимки за всеки вкус:

🔴 Разследваща полицайка от Русе насмете хейтърите за убийството на Виктория: Като лешояди ѝ разнесохте костите, това стига ли ви?





Източник: За Жената





Коментари

горе