Мъжът, закарал Северин от Русе до Хамбург, разказа какво е правил злодеят на рождения ден преди убийството на Виктория



В ромската махала на Русе, където живее Северин Красимиров, нощта е преминала спокойно след напрежението снощи. Има полиция, всеки момент трябва да пристигне и жандармерия, съобщава Нова телевизия.


 

Снощи група рокери нахлу в махалата и предизвика паника от евентуална саморазправа заради убийството на Виктория Маринова. Мъжете в черни дрехи, някои от които със скрити лица, спрели пред къщата на лелята на Северин, търсили и близките му.
 
Рано тази сутрин следите от гумите на моторите още личат по улицата, пише Блиц.
 


Неговият приятел, който го е закарал до Хамбург след убийството, заяви, че изобщо не е подозирал какво е направил Северин. След като разбрал, много се уплашил. „Как няма да се притеснявам, жена ми беше там с него в седмия месец бременна“, заяви Синан.
 
Двамата заедно били на рождения ден преди убийството. Празнувал братовчед на младежа. Пили до 5-6 часа сутринта. „Беше пиян, но не чак много, нормално беше“, разказа той. По думите му, по нищо не личало, че Северин може да е извършил такова ужасно престъпление.
 

 
В германския град Щаде, където беше арестуван Северин, българските граждани били много притеснени заради напрежението в Русе. Между тях се говорело, че дори имало запалени къщи в ромската махала. Хората се обаждали на близките си и ги съветвали да не пускат децата си на училище.
 
Хората там смятат, че Северин е извършил убийството под въздействието на алкохол и наркотици и дума не можело да става за вземане на пари.

Междувременно пред журналисти директорът на ОДМВР-Русе комисар Теодор Атанасов обясни, че тази сутрин обстановката в ромската махала на града е спокойна. „Смятам, че ситуацията е овладяна и няма напрежение. Няма задържани лица. Имаме подкрепления от дирекция „Жандармерия“, каза той.
 
Засилено полицейско присъствие има в два квартала на Русе. „Нямаме индикации за предстоящи нарушения на обществения ред. Всички мероприятие, които е било необходимо да се извършат с оглед опазване на обществения ред, са извършени“, категоричен беше Атанасов.
 


Четете още:

🔴 Владимир Карамазов: Харесвам жените със самочувствие и чувство за хумор

🔴 Мъжът, закарал Северин от Русе до Хамбург, разказа какво е правил и говорил убиецът в колата! (ВИДЕО)

🔴 Напрежение в махалата в Русе: Рокери нахлуха за да търсят близките на Северин





Източник: Petel





Коментари

горе