Как правилно се яде мед? Едва ли сте се замисляли досега, че никога не сте го консумирали правилно!

Адриан Андреев взе сребро на двойки на Младежките олимпийски игри
Българският тенисист Адриан Андреев спечели сребърен медал на продължаващите в Буенос Айрес Младежки олимпийски игри.
В турнира на двойки финалът противопостави двойката на Андреев с Ринки Хиджиката от Австралия срещу поставените под №1 представители на домакините Себастиан Баес и Факудно Диас Акоста. Аржентинците победиха с 6:4, 6:4, мачът продължи час и три минути, а Адриан не бе напълно възстановен от болките в гърба, които получи в срещата за бронза на сингъл.

Така българите с медали в Буенос Айрес са осем, половината от тях с титли: злато за стрелеца Кирил Киров, бадминтонистката Мария Делчева и за двойката акробати Мариела Костадинова и Панайот Димитров, сребро за Андреев и за щангиста Христо Христов, плюс бронз за щангистката Галя Шатова и за бореца Едмонд Назарян.
В модерния петобой започнаха финалните изпитания при юношите, където Христо Панайотов бе 15-и във временната подредба след фехтовката с 202 точки. Днес Христо се нареди 15-и в плуването с време 2:13,12 мин. Последните стартове са по-късно тази нощ българско време.

В понеделник започва участието си и боксьорката Горяна Стоева, а атлетите Валентин Андреев и Яна Копчева ще завършат представянето си с вторите серии съответно на чук и гюле. С най-голям интерес от българите обаче се очаква финалът на смесените двойки в акробатиката, за който Мариела Костадинова и Панайот Димитров се класираха с трети резултат.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: Актуално

Следваща статия:
Синоптикът от НИМХ към БАН Красимир Стоев обеща много слънце, но обяви и една лоша новина!

Коментари

Видео на деня

горе