Братя Аргирови с близнаци - България Днес



Близнаците братя Аргирови си имат близнаци!

Атанас Станиев и Красимир Стоименов се явиха на музикален конкурс в Сандански, пресъздавайки визията на популярния в миналото дует. Младежите са част от състава на читалище "Съгласие" от кюстендилското село Жабокрът.

Те се превъплътиха в образите на Благовест и Светослав Аргирови по време на фестивала "Сандански пее, заиграва - Пирина разлюлява". Атанас и Красимир са големи почитатели на далеч по-популярните братя и са израснали с техните песни. Преди време приятели им казали, че имат прилика с дуета, но косите им са прекалено къси. Затова и читалищните артисти си взели дълги черни перуки, които нахлупили на главите си. И, о чудо - приликата им станала поразителна.

Атанас и Красимир направили голямо шоу зад кулисите, като момичета се редили на опашка, за да се снимат с жабокрътските братя Аргирови. Те допълнително влезли в образ и се опитали дори да имитират гласовете на Благовест и Светослав. Доброто им настроение било допълнено от отличното представяне на състава на "Съгласие" по време на фестивала. Двамата чешити демонстрирали добро чувство за хумор и обещали и на други събития да влизат в образа на братя Аргирови.

"Много се радвам за интересната идея на момчетата. Пожелавам им успех и им желая само добри неща да им се случват. Дано успеят да прогресират още повече и да стигнат още по-високи върхове", коментира пред "България Днес" Благовест Аргиров. Той прие с усмивка имитацията и похвали усилията на хората от читалището в кюстендилското село.

Единствената разлика между персонажите е, че Благовест и Светослав са близнаци, докато Атанас и Красимир не са. Но когато сложат перуките, всички различия изчезват, отбелязаха наблюдателни зрители на фестивала в Сандански.


Четете още:

🔴 Пенка Гиздева, мaйката на обвинената ученичка: Фаса изнасили Мария, а ще съдят нея!

🔴 Легендарната Маргарита Хранова:Искаха да ме омъжат за Васко Найденов

🔴 Серийните килъри са в парламента. Тихо са помилвали в закона убийците на жени





Източник: bgdnes





Коментари

горе