Разтърсваща драма: Мислех, че не изневеряват на жени като мен, но… За нула време останах без мъж, семейство, къща и достойнство



Здравейте, обръщам се към вас с надеждата да ме разберете. Съвсем доскоро бях омъжена и от брака си имам три красиви момчета. Със семейството ми живеехме в тристаен апартамент, който е сватбен подарък от свекърите ми. Първите пет години от брака ни преминаха безоблачно, а раждането на първородния ни син ни сплоти още повече. Но днес, когато се обърна назад, изпитвам силни съмнения, че Ивелин някога е обичал мен и децата ни. Кошмарът започна след раждането на третия ни син. Малките дребни спорове, внезапно се превърнаха в люти скандали, които продължаваха със седмици. Конфликтите започваха от нищото: неизмита тава, разплакано дете, мръсна риза. 

Тук искам да кажа, че въпреки факта, че съм майка на три деца, се поддържам в отлична форма и тренирам редовно. След последното раждане бързо възвърнах предишната си фигура и всеки месец посещавам салони за красота и спа центрове. Работя като дизайнер и печеля добри пари. Нямам вид на типичната домакиня и майка на голямо семейство. Затова не мисля, че причината за нашите конфликти беше моята непривлекателност. И ако бързо забравях споровете за мръсни ризи и неизмити тави, то вечерните закъснения и отсъствия на Ивелин, ме докарваха до лудост. От една страна бях доволна, че изкарва голяма заплата, но от друга не одобрявах да преспива в офиса си. Какво може да си помисли една жена в подобни моменти? За изневяра? Стараех се отхвърлям тези мисли, защото все пак имаме три деца. Красива жена, а мъжете не изневеряват на жени като мен. Оказа се обаче, че дълбоко греша. Една вечер, за пореден път, Ивелин ми се обади, че няма да се прибира. И аз, като добра и примерна съпруга, реших да му занеса топла вечеря в офиса. В края на краищата не исках любимият ми мъж да гладува.

Взех със себе си тримата ми сина и се отправих към офиса на съпруга ми. Охраната на входа ме позна, и след кратък разговор ни пусна да влезем. Наближаваше 20 часа и всички служители отдавна си бяха по домовете. Вървях по коридора и когато наближих кабинета, изведнъж чух силен женски смях. Неподозирайки изненадата, която ме очаква, тихо отворих вратата. А там, върху коленете на съпруга ми, чисто гола стоеше младо момиче. Виждайки ни, девойката направи неуспешен опит да прикрие тялото си, а Ивелин крещеше с цял глас: „Изведи децата.“ Все още не осъзнавах какво точно се случва. Хванах децата за ръка и с омекнали крака, се върнах в колата. Ивелин не ме последва: явно голата му любовницата беше по-важна от собствените му деца. 

Дори не си спомням как се прибрах у дома. Сложих децата да спят, а аз седнах да чакам мъжа си. След два часа той се прибра и още от прага ми заяви, че е влюбен в тази жена и няма да се раздели с нея. Смачкана от мъка, нямах сили да заплача – просто стоях на леглото и кимах с глава. Ивелин ми предложи два варианта: или си затварям очите за любовната му авантюра, или се развеждаме. Както се сещате и двата му варианта бяха изключително унизителни. Особено първият… Да живея с мъж, който прекарва по-голямата част от времето си с някаква малка мръсница! Отговорът ми, че искам развод, накара Ивелин да засияе от щастие. Още не бях се изнесла, когато любовницата му се настани в жилището, което все още беше мой дом. Така за съвсем кратко време загубих мъжа си, къщата и собственото си достойнство. 


Четете още:

🔴 Жена на 47 г. стана майка

🔴 Агресия към журналисти: Нападнаха екип на Bulgaria ON AIR по време на репортаж

🔴 Красива учителка от столично школо показа снимка, която остави без думи цялата мрежа!





Източник: lichna-drama





Коментари

горе