Първата дама в кралско синьо при Елизабет II



Президентът Румен Радев и съпругата му Десислава бяха приети на официална аудиенция в Бъкингамския дворец от Елизабет II.

Президентската съпруга използва комбиниран поздрав на срещата с кралската особа. Тя се здрависа с обитателката на Бъкингамския дворец и същевременно направи реверанс, както се очаква от дамите, които се срещат с Елизабет II. Този тип поздравяване е много любим на британската министър-председателка Тереза Мей. Тя винаги използва тази комбинирана техника при среща с главата на монархията.

Кралицата бе широко усмихната в изчистена розова рокля в типичния ѝ стил. Двете дами бяха с черни обувки със средна височина и черни чанти, като Радева бе избрала кадифен клъч.

Той бе съчетан с тънкия колан, който преминаваше през кръста на първата дама на България и рокля в кралско синьо със 7/8 ръкави и дължина малко под коляното. Косата на Радева бе прибрана в семпло кокче на врата.

Красива брошка с мотиви от българска шевица е подарила на кралица Елизабет II първата дама Десислава Радева, научи “24 часа”. Бижуто е изработено специално за британската кралица от дизайнерката Ина Асса от сребро и камъни “Сваровски”.

Президентът Румен Радев пък дарил ценна икона от Зографската школа от XVII век.

За аудиенцията си при кралица Елизабет II Десислава Радева бе облечена в стилна синя рокля на дизайнерката Невена Николова, която от години работи в Лондон и е шила тоалети дори за членове на кралската фамилия.

С тоалет на Невена първата дама застана редом до Мелания Тръмп и Брижит Макрон на срещата на върха на НАТО миналата година в Брюксел. Пак при нея си уши и розовата рокля с кристали Сваровски за новогодишния концерт на Виенската филхармония на 1 януари тази година по покана на президента на Австрия.



Четете още:

🔴 Изберете си бухал и се запознайте с любопитни факти за себе си

🔴 Разтърсваща драма: Мислех, че не изневеряват на жени като мен, но… За нула време останах без мъж, семейство, къща и достойнство

🔴 Жена на 47 г. стана майка





Източник: Дир.БГ





Коментари

горе