Мръсната истина за киселото мляко излезе наяве!

Адвоката, нападната от клиент:Завлече ме в банята и си свали гащите!Столична адвокатка е нападната в кантората си от извратеняк, който си сваля гащите и мастурбира пред нея, блъска многократно главата й в стената, след което прави опит да я изнасили. Смразяващият кръвта случай се разиграва в четвъртък следобед в офиса на юриста по гражданско право Валентина Каменарска на бул. "Цар Борис III" в София. Зад решетките за гаврата е задържан 35-годишен мъж, разкриват от полицията.

"Имах запазен час за клиент за 15 часа. Той е идвал над 8 пъти за консултации при мен. Никога не е имало какъвто и да било намек от негова страна, че ме харесва. При влизането в кантората ме грабна на ръце, при което започнах да крещя. Никой не се отзова, въпреки че бях затворена над час. Звъннаха ми на вратата, но никой не извика полиция, никой след това не призна, че е чул нещо. Не успя да ме изнасили. И да, беше 185 см, огромен силен мъж. Не успя, защото не спрях да говоря, да задавам въпроси непрекъснато и без да спирам. Не успя да се съсредоточи в деянието си. Когато изненадващо започвах да крещя за помощ, започваше да ме бие и удря главата ми в стената. Не исках да умра и не се съпротивлявах яростно. Мисля,че това ме спаси", разкрива пострадалата юристка в личния си фейсбук профил.

В крайна сметка адвокатката успява да извика помощ и на място пристига екип на полицията. Жената съобщава името на клиента си, но се оказва, че то е фалшиво. Въпреки това няколко часа след нападението извратенякът е открит и арестуван.

Докато Каменарска е в „Пирогов“, за да й бъде оказана медицинска помощ, пред кантората й става нападение над журналистически екип, който пристига на място, за да отрази случая.

С обвинение за нападение над адвокат Валентина Каменарска е 35-годишният Е. Костов. В понеделник прокуратурата ще поиска постоянния му арест.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: bgdnes

Следваща статия:
Жени, пазете се! Нов случай "Виктория" е неизбежен

Коментари

Видео на деня

горе