НАЙ-ДОБРИТЕ СЪВМЕСТИМОСТИ МЕЖДУ ЗОДИИТЕ



Всяка една сериозна връзка се гради на честност, доверие, отдаденост, общи интереси, компромиси. Когато тези няколко неща присъстват връзката е обречена на успех.

Доста хора се доверяват на астрологията и дават шанс на хората, с които си пасват според зодията. Ако все още не сте намерили любовта, въпреки множеството опити, които са се оказали неуспешни, защо да не дадете шанс на астрологията и да опитате още веднъж? Ето и две комбинации от зодии, които си пасват идеално:

1. Овен и Водолей – Водолея е много приспособим и той лесно си пасва с отделните зодии. А представителите на зодия Овен за толкова непоследователни и емоционални, че Водолея ще ги разбира перфектно и винаги ще помагат по всевъзможни начини. И в двете зодии бушуват много силни емоции и чувства и това ще им помогне да се разберат добре. И двете зодии имат приключенски дух, обичат да експериментират и никога няма да се отегчат един от друг. Винаги работят в екип и са заедно в трудностите.

Овенът е знак, който много често се ядосва и то от нищо, а Водолея много лесно го успокоява. Проблемът при тази комбинация е, че и двете зодии си мислят, че винаги са прави. Не позволяват на никого да ги критикува и рядко приемат съвет от околните. Непременно отстоявайки позицията си, връзката между тях ще има и трудности понякога. Друг пороблем е, че Водолея обича да излиза с шумни компании, да се запознава с нови хора и да купонясва постоянно, а Овена предпочита спокойствието и уюта на дома.

2. Телец и Рак – връзката между тях е много силна. Те се разбират и винаги поставят връзката си над всичко останало. Не са ревниви и определено рядко са склонни към изневяра. Те оценяват най-добрите качества в партньора си. И двете зодии търсят сигурност и силна любов, за това си пасват. Те нямат нужда от купони и шумни компании, достатъчно им е да са заедно, независимо къде. Тяхното семейство е сплотено, щастливо и всичко е префектно подредено в дома им. Те обичат да се глезят, да си купуват нови вещи и да ходят на романтични вечери. Обичат да подаряват подаръци един на друг и са много грижовни.

Може да възникне конфликт само, когато Телеца започне да прави нещо по собствения си начин, което представителите на зодия Рак определено не понасят. Любовта и на двата знака е много силна и доста често вечна, за това връзката между тях е много спокойна, скандалите за рядкост и двамата винаги са щастливи и удовлетворени от компанията на другия.

3. Близнаци и Водолей – и двата зодиакални знака са много упорити и обичат да постигат нови и нови цели, това ще ги сближи. Те имат нужда от независимостта си и няма да им е проблем да дават свобода на другия. Имат много силна интелектуална връзка и много обичат новите запознанства, което ги събира още повече. И двете зодии обичат приключенията и пътуванията. Представители на тези две зодии много лесно ще си паснат и много бързо ще се опознаят, те са много спонтанни и обичат да се запознават с нови хора.

Водолея има прогресивно мислене и винаги може да даде съвет на зодия Близнаци, които често умуват и се чудят какво да направят. Водолеите са много решителни и винаги постигат целите си, а Близнаците мислят прекалено много какво да направят и те по-скоро за много добри събеседницни. Връзката им е много здрава, защото се подкрепят, имат способността да работят заедно и имат общи интереси и навици. Връзката е хармонична и рядко се срещат скандали, а ако има такива то отшумяват много бързо.

4. Рак и Риби – Те не са спонтанни и първо предпочитат да опознаят другия. Раците се отпускат много трудно пред нови хора, докато Рибите са пълната им противоположност. Рибите обичат да се забавляват и да дават много пари, за удоволствия, докато Раците винаги биха предпочели да си останат вкъщи и да спестят тези пари. При тях доста често има малки спорове. Връзката им би могла да бъде силна и истинска, ако и двете страни правят компромиси.

И двете зодии не са склонни към изневяра, много са честни и предани и за нищо на света не биха наранили партньора си. Раците имат постоянната нужда да бъдат глезени, а Рибите обожават да показват обичта си. В тази връзка представителите на зодия Рак често за обгрижвани и ухажвани. Понякога се ограничават да показват своите желания и инат, което в даден момент може да доведе до раздяла. Рибите трябва да са много умерени в контактите с Рак, за да не се натрапят прекалено много и трябва деликатно да се опитат да се сближат с тях.

5. Лъв и Стрелец – Комбинацията между тези две зодии е доста интересна и забавна. И двете са огнени знаци, което гарантира съвместимостта им напълно. В тази връзка забавлението е на първо място, а най-важното – имат си огромно доверие. Честите конфликти са породени от желанието на Лъва за повече внимание, което Стрелеца не винаги има желанието да даде.

В тези отношения те не зависят един от друг, но стане ли въпрос за семейство, те задължително трябва да се вземат в ръце, защото до сега не са поемали толкова голяма отговорност. Те са доста големи оптимисти, особено по отношение на финансите, което често ги довежда до безпаричие на моменти. Тези силни и огнени знаци си пасват идеално – помагат си, дават си съвети и се радват на успехите на другия, а не си завиждат. Това прави връзката им много силна и здрава и тя трудно би могла да се разпадне заради честите маловажни скандали.

6. Дева и Телец – И двата знака са много практични и премислят нещата, за да ги направят по точния начин. Те са здраво стъпили на земята и винаги знаят какво точно искат да постигнат. Много силни земни знаци между, които определено може да се породи любов.

Те са много честни и не са склонни да изневеряват. Доста често между тези две зодии има търкания, но уважават изборите и хобитата на половинката си и не се опитват да се променят по никакъв начин. Караници между тях естествено съществуват, но те са незначителни и няма как да ги разделят.

7. Везни и Близнаци -Двата знака си пасват идеално, защото си помагат в постигането на целите, въздушни знаци са, което гарантира тяхната интелектуална съвместимост. И Везните, и Близнаците биха предпочели да си замълчат пред това да влязат в спор или да се скарат с някого, което е причина в тази връзка да няма чести скандали. Ако си изградят начин на живот и правила, които да изпълняват, връзката им ще се запази дълго време.

8. Скорпион и Рак – и двете зодии са затворени в себе си, много трудно показват емоциите си и рядко допускат хора до себе си. Точно заради това се разбират и въпреки малко трудното начало, връзката им е много силна. И за двете зодии на първо място е семейството.

Те си имат доверие, но въпреки това са прекалено ревниви, което често води до скандали, а понякога и до раздяла. Доста често бурните емоции, които изпитват, им пречат да взимат разумни решения. Ако правят компромиси и си дадат един на друг, връзката им може да издържи доста дълго време и да е базирана на истински чувства.

9. Стрелец и Овен – Има много силно разбирателство в тази връзка. И двата знака дават свобода на половинката си и не се ограничават по никакъв начин. Те не позволяват на никакви проблеми и пречки да ги спрат да бъдат заедно. Когато стане въпрос за семейство, нещата стават една идея по-сложни, но и това за тях не е достатъчно голям проблем, за да се стигне до раздяла.

Въпреки че и двете зодии са родени лидери във връзката им никой от двамата не се бори за лидерството, а взимат решенията заедно, без да пренебрегват нечие мнение.

10. Козирог и Телец – Тези две зодии определено много си отиват. Те са много любвеобвилни един към друг и често показват любовта си и на публични места. Отношенията между тези два зодиакални знака обикновено са сериозни и те доста прибързват с плановете за семейство и общо бъдеще.

Не са любители на купоните, дори биха предпочели да си стоят у дома, пред това да излязат да се забавляват. Те обичат да си подаряват и да приемат подаръци, защото двете зодии са земни и много обичат материалните неща. Връзката им може да е малко по-скучна, но в нея доста рядко се стига до скандали и спорове.


Четете още:

🔴 Дядо купува на жена си цветя всяка седмица, въпреки че е починала

🔴 Адвоката, нападната от клиент:Завлече ме в банята и си свали гащите!

🔴 Жени, пазете се! Нов случай "Виктория" е неизбежен





Източник: diana





Коментари

горе