Зодиите, на които които Годината на Земния глиган ще донесе най-голям късмет и благоденствие



Голяма част от зодиите по Китайския хороскоп ще се радват на успехи и сбъднати желания, защото самата година на Земния глиган обещава да бъде успешна и за някои най-после ще се появи светлина в тунела и ще почувстват полъха на новото, успешно време.

Хората със зодия Бик, Кон, Дракон и Свиня представляват едни от най-късметлийските зодии прз 2019. Те ще се радват на добро здраве и благоденствие.

Вероятно ще се чувстват изпълнени с енергия, което ще им помогне с любовния живот и постигането на цели, свързани с кариерата си. Идеален талисман не само за тези, а за всички китайски зодии е фигурка или статуетка на прасе. Смята се, че по този начин хората могат да привлекат към себе си богатство и благоденствие.

В живота на хората със зодия Плъх, Змия, Бик и Заек ще се появят много възможности, които ще им помогнат да се развият професионално и да намерят любов. Тези от тях, които са сами е вероятно да привлекат партньор, а тези, които са обвързани е възможно да решат да се сгодят или да имат деца. Най-добрият талисман за хората с тези зодии е китайския смеещ се Буда.

Тези със зодия Маймуна, Петел, Овца и Тигър тази година ще се радват на повишение към по-отговорна позиция на работното място или по-висока заплата. Зодия Плъх ще има особено добри възможности за професионално развитие през 2019г. Хората с тези зодии е вероятно да имат и късмет с любовта тази година.


Четете още:

🔴 Най-новата рецепта за кюфтета от тиквички

🔴 Тази седмица ще завали сняг

🔴 120 хиляди българи работят на Острова





Източник: За Жената





Коментари

горе