Сбъдва се пророчество на Ванга: Показаха сензационния надпис край Първомай! Символите разкриват тайната за българите

Песен на Преслава - повод убитият Ангел да се скара на Запринка във влака“Да гори в любов” на Преслава, пусната в купето, стана косвена причина мъж да бъде убит във влак край Вакарел.

Криминалният случай се разиграл в петък сутринта. 50-годишен мъж е намушкан смъртоносно след скандал с други пътници. Ангел Цветков направил забележка на брат и сестра - Запринка и Красимир Мутафчийски, че слушат силно музика. В този момент звучала песента на Преслава “Да гори в любов”. Мъжът траял няколко минути чалгата, но когато се чул текстът на песента “Първо игнорирай го, дойде ли стопирай го, не сърцето, питието води го, второ надалече дръж от леглото този мъж, сутринта ще съжаляваш”, Цветков не издържал.

При направената забележка криминално проявените брат и сестра му скочили с нож. Предполага се, че Запринка го е намушкала фатално.

“Инцидентът е станал вътре във влака, в купето. Това, което се знае, е, че е възникнала свада”, заяви ст. комисар Николай Спасов, директор на ОД на МВР - София.

За няколко минути на гарата пристигат полиция и Спешна помощ, но Ангел в наръган в аортата и изкървява до смърт. Двамата бягат.

“За съжаление травмите на пациента са били несъвместими с живота. При навлизане в сервитута на гарата, жена от ромски произход, с дете, което е било с нея, след спречкване с един от пасажерите, вади нож и го намушква в гърдите”, каза д-р Илиян Георгиев – началник смяна в Спешна помощ.

Красимир и Запринка са хванати във Вакарел. “Двамата задържани са от Ихтиман и са пътували за София. Задържани са във Вакарел, докато се опитвали да избягат. Оръжието е намерено, опитвали са се да го скрият”, заяви Николай Спасов. По данни на “24 часа” те метнали ножа под кола, но той е открит.

Красимир е натопил сестра си за убийството. Двамата имат множество криминални регистрации. Неговите са за просия. Запринка пък е хващана да принуждава непълнолетни момичета да стават проститутки. Двамата са задържани за 72 часа. Изяснява се лъже ли Красимир. За целта полицията търси свидетели нa свадата.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: 24 часа

Следваща статия:
Живеем със 140 лева на месец, нямаме ток и телевизия, но се обичаме много!

Коментари

Видео на деня

горе