Силна молитва за любов, според случая. Киприянова, коледна и др.



Различни действащи и проверени варианти на молитва за любов, според целта ни. Киприянова молитва. За споделена и несподелена любов. Коледна, арабска. Как да си върнем любимия?

Ето какво трябва да направим, когато сме се убедили, че свръхсетивните сили могат да ни бъдат от полза за привличане на любов, запазване на семейни отношения, връщане на любим човек и така нататък:

Въведение.

Молитви, ритуали и магии за любов

Навярно няма човек, който да не копнее да преживее истинска, споделена, вълнуваща любов – романтична или страстна, спокойна или емоционална, всеки има своите предпочитания, но във всички случаи любовта осмисля съществуването и ни помага да се проявяваме по най-прекрасния начин. За беда, любовта не е неотменимо право на всеки.

Много хора стигат до края на жизнения си път, без да преживеят пълноценно чувство. Едни се заключват в непродуктивни отношения, други губят надежда, че ще срещнат Истинския, и се задоволяват с Подходящия, трети – заради младежки разочарования, се боят от силните чувства и не си ги позволяват, за да не бъдат отново наранени. Пред смелите, които искат само най-доброто, стои предизвикателството да открият средството да го привлекат в живота си.

Молитвите, ритуалите и наричанията за любов са толкова древни, че началото им се губи едва ли не в първобитните времена. Откакто се е изправил на два крака, човекът търси своята половинка, за да споделя „в радост и мъка“, както се обричат и до ден днешен бъдещите съпрузи.

Нищо че сме модерни, и в този век продължаваме да се нуждаем от помощ свише, за да спечелим най-простото и едновременно с това – най-сложното за постигане човешко щастие.





Християнски молитви за любов

Вярващите християни се обръщат за помощ към Бог, Богородица и светиите, за да си осигурят висша подкрепа в изпълнението на съкровените желания.

Църквата няма против молбите за земна любов. Ние, българите, обаче сме загубили навика да се обръщаме към Бог за нещо повече от здраве. А обръщането към Него за помощ и подкрепа дори в любовта е най-естественото нещо.

Молитва за истинска любов

Мили Господи, благослови ме и ми покажи истинската любов, от която така силно се нуждая! Уморих се, Боже, от самота! Уморих се от болката в душата! Уморих се от несполуки в интимния ми живот, от мъчителни отношения и душевни терзания. Благослови ме, Боже, с истинска, щастлива, взаимна любов!

Молитва за вечна любов
Молитвените думи имат способността да помогнат на жените да привлекат в живота си семейно щастие. Тя не е създадена да възбуди чувство у конкретен човек, но е способна да промени изцяло живота на молещия се, внасяйки в него щастие и душевно спокойствие.



О, Всеблаги Господи! Моето велико щастие е да те обичам от дън душа и сърце. Нека се изпълнява днес и завинаги Твоята свята воля. Ти направлявай душата и сърцето ми, Господи. Искам единствено на Тебе да угодя, като Създател и Бог мой! Запази ме от гордост и самолюбие, дай ми разум, скромност и целомъдрие. Нека Твоите добродетели ме красят! Самотата е противна на волята ти, Господи, и поражда пороци. Дай ми дълготрайна любов и ме благослови!

Молитва за споделена любов

Награди ме, мили Боже, с взаимна щастлива любов! Нека всички неуспехи и страдания ме напуснат завинаги! Нека от живота ми си отидат всички ненужни отношения. Така желая взаимна и свята любов! Моля те, Боже, помогни ми да намеря споделена любов и да я приема. Благодаря, благодаря! Благодаря ти, Господи! Амин!

При несподелена любов

Господи, скъпи Боже мой! Умолявам те, подкрепи ме в копнежа ми да бъда с любимия човек, отвори сърцето и душата му към мен! Отвори очите му за мен, помогни ми да вляза в неговия свят! Само ти си ми надеждата, Господи! Обръщам се към теб, подкрепи ме да се събера с моя любим! Моля той да ме обикне от дълбините на душата си! Вярвам в твоята помощ! Да се свети името ти, Господи, сега и завинаги! Амин.

Към Богородица за любов

Молитвата към Божията майка от векове се ползва с доверие от православните заради своята чистота и ефективност. Много прибягват към помощта на Богородица, за да изпросят семейно благополучие, здраве, в помощ да забременеят, ако имат трудности в създаването на така желаното детенце. Също така се прилага и следната молитва за любов. Тя помага да се привлече в живота дълго чаканото семейно щастие, позволява да се внесе в дома хармония и покой.

Молитва за любов

Богородица покровителства любовта

О, Пресвета Богородице, Майко! Ти, която стоиш край престола на Бога, притежаваш Свише дадената благодат да твориш чудеса! Погледни с милост на нас, грешните, които прекарваме дните си в скърби, грешки, болки и греховни изкушения. Утеши ни от отчаянието, избави ни от беди и помоли се за нас пред Господа наш да прости всичките ни съгрешения, беззакония и грехопадения. Моли се за нас да получим благодат и велика милост от Отца, Сина и Светия дух! Амин!

Молитва за брак

Възпламени, Боже, сърцата наши с дъха на Твоята любов. Нека се водим по Твоята воля! Нека се обичаме по Твоя пример! Нека те виждаме в лицата на всички хора, твоите деца! Искрено и от все сърце. Амин!

Молитва за любов

Смирена молитва за съпруг





Молитва за съпруг

Господи, Отче наш! Ти повеляваш хората да живеят в честно съпружество! Затова въведи и мен, Отче Святий, в свят съюз – не за угода моя, а за угода Твоя, за да изпълня предназначението, което Ти си ми отредил! Сам си казал: не е добре човекът да е сам, и си създал жената като негов спътник, благославяйки ни да се множим и да населяваме Земята. Чуй смирената ми молитва, дай ми съпруг – честен и благочестив, за да славим заедно в съгласие името Твое! Амин!

Привличане на обичта на мъж

Произнасянето й се полага дясната ръка на сърцето и се казва:

Пред Тебе, Господи, стоя и пред Тебе само мога да открия своето сърце. Ти знаеш всичко, знаеш за какво те моля. Не оставяй сърцето ми без земна любов. Моля те и те умолявам: дай ми единствения, който може да озари живота ми със светлина. Нека открием сърцата си един за друг, да слеем съдбите си в една обща съдба. Амин!

За любов в семейството

Нерядко с времето силните чувства в двойката угасват и жената започва да усеща хлад в отношенията със съпруга си. Има начини, които са известни от стотици години и са дошли от дълбините на вековете. Една от молитвите е за възраждане на любовта на мъжа. За използването й обаче е задължително съпругът да бъде кръстен в християнската вяра.

Молитва за любов

Молитвата помага за привличане на любовта

Чете се пред осветена икона, пред която са поставени листчета с имената на съпрузите. Казва се 12 пъти, като през това време молещият се изпълнява дълбоки поклони. Това се прави сутрин, на зазоряване, а вечер, преди лягане, се казва 9 пъти „Отче наш“. След това в продължение на три дни се палят свещи в църквата. Молитвата се прилага само за възстановяване на любовта на законния пред Бога съпруг.

Пред теб се прекланям, Господи, и те моля за помощ! Знам, че чуваш всяка моя дума! Знаеш моите копнежи, които тая в сърцето си. Покажи ми пътя, Господи, направлявай ме в правилна посока, така че да възобновя любовта в живота си, Боже. Заблудих се, Господи, и не мога да открия път към този, от когото се нуждая. Помогни ми, бъди моята надежда да възвърна любовта на моята истинска половинка. Моля за любов, топлина в сърцето и за радост в съдбата. Бъди милостив, Господи, и ме съпровождай в моя път. Амин!

Молитва при нещастна любов

Това е много стара и действена молитва, която помага да се внесе в семейството покой и ред, да се освежат угасналите чувства, да се изгладят отношенията между съпрузите.

Призовавам всички Небесни сили! Моля да изтрият болката в сърцето ми, да изчистят ума ми от мъчителните спомени. Моля и моля отново: О, Господи! Изчисти сърцето ми от лошото, мислите ми от злоба и мъст. Покажи ми отново светлината и дъгата в края на пътя. Не искам да страдам от любов! О, Господи! О, Дева Марийо и вси Светии, излекувайте сърцето ми и не му давайте да се отвърне от любовта. Амин!

Молитва при самота

(произнася се сутрин)

Моля те, Господи, да отговориш на молитвите ми. Помогни ми! Нека се разделя със самотата и да намеря сродна душа. Помогни ми да не пропусна щастието в този живот. Отказвам се от самотата, Господи. Доведи ми приятел и любим, за да продължим заедно живота, който си ни отредил. Съедини съдбата ми с моя бъдещ любим. Покажи ми истинската любов, амин!





Ритуали за любов

Ритуал срещу самотата

Специалната молитва срещу самота се чете сутрин, по тъмно: Моля Господ да сложи край на моята самота. Нека тя остане в миналото. Щастието е пред мен. Самотата остава за гърба ми, обръщам лице към любовта. Доведи в живота ми, Господи, Единственият, който ми е необходим, за да позная истинската свята любов. Амин.

На лист хартия изписваме думата „самота“. Всеки ден изрязваме и изхвърляме по една буква от нея, докато под думата попълваме втора – „семейство“:

САМОТА
САМОТ
САМО
САМ
СА
С
С
СЕ
СЕМ
СЕМЕ
СЕМЕЙ
СЕМЕЙС
СЕМЕЙСТ
СЕМЕЙСТВ
СЕМЕЙСТВО

Сгънете на четири листчето и го носете под дрехите си така, че да докосва кожата на тялото. Всяка вечер трябва да се отрязва по буква от едната дума и да се дописва една буква във втората. Например: първият ден отрязвате А от „самота“ и изписвате С в „семейство“.

На следващия ден отнемате Т от „самота“ и изписвате Е в „семейство“. На третия ден вече имате „сам“ от първата дума и „сем“ от втората. Всяка отрязана буква се пуска навън, за да я отвее вятъра. В деня, когато ще изпишете последното О в „семейство“, ще получите знак свише или ще се запознаете с мъжа на мечтите си.

За любов на конкретен човек

Запалете свещ, вземете в дясната ръка чаша вода, а в лявата – снимка на любимия човек. Поставете лика му над водата. Снимката трябва да се мокри. И изречете: Моля святите небесни сили за помощ. Водена съм не от корист, а от най-чисти чувства.

Моля да се отвори сърцето на (името), да се събудят чувствата му, да се стопи ледът в неговото сърце, да се отворят очите му, да оживее чиста и свята любов. Запали ответен огън в сърцето му, Господи. Както тази вода докосва лика му, така и любовта да докосне сърцето му. Амин.

За среща с любимия

Поставете до запалена свещ чаша с вода и кажете: Нека водата запечата моите думи, да приеме моята молитва, да предаде желанието ми! Нека пътят ми се съедини с човека, който желая. Заведете ме при него и нека слънцето озари живота ми. Моля се за нова съдба, с благословията на всички Небесни сили! Амин!

Водата се излива в корените на три дървена, като отново се моли за помощта на Господ





Усилвател на любовта

Необходим е един плик и 27 листа чиста хартия – розова или червена, но в краен случай може и бяла. Обредът се прави в благоприятен ден, желателно – сутринта. Отпускаме се, забравяме всички проблеми и правим няколко дълбоки вдишвания, които балансират ума, задържаме дъха и изписваме на плика: „Усилвател на любовта“, а на гърба му се подписваме.

В продължение на 27 дни, върху 27-те листа, пишем по едно признание в любов. Избирайте най-красивите и искрени думи. Ако е възможно, направете го съвместно с любимия – единият пише признанието си от едната страна на листа, а другият – от другата страна. Колкото по-искрени и истински са думите, толкова резултатът ще бъде по-видим.

С изписването на любовните думи, чувствата в сърцата нарастват и укрепват. След 27 дни любовниците не могат един без друг. Любовните писма се поставят в плика и всяка нощ визуализираме как любовта продължава да се усилва и укрепва.

Ако в ритуала са участвали и двамата, на 28-ия ден се прави романтична вечеря, на която се прочитат най-хубавите писма. След това листовете и пликът се изгарят, за да останат думите само между двамата. Ритуалът се засилва, ако се повтори след един ден пауза.

Киприянова молитва

Молитвата на свети Киприян помага при магия, уроки, зли очи, при въздействие от зложелатели. Ако любовта си е отишла или въобще липсва по някоя от горните причини, тогава молитвата помага и при любовни проблеми.

Молитва за любов

Киприянова молитва за любов

Особено ефективна е при кавги и неразбирателство в семейството и специално когато има промени в емоционалното състояние на някой от съпрузите, за които няма видимо обяснение. Киприяновата молитва се чете в църква, от свещеник. Едновременно с това той беседва с вярващия и му помага в решаването на проблема му. 

Коледна молитва

Магията на Коледната нощ ни предразполага да отправим към небето най-съкровените си желания. В навечерието на Рождество се обръщаме към Небето с чисти, извиращи от сърцето слова. Можем да споделим с Бога всичко, което ни мъчи, и да го призовем за закрила.





Във фиксирането на желанията ни помага прост ритуал, който „записва“ във Вселената нашето намерение. В Коледната нощ се усамотяваме за малко и палим свещ. На лист хартия описваме желанието си за любов и имената на любимия, ако сме влюбени в конкретен човек. Със свои думи изричаме желанието си на глас. Изгаряме листа на свещта, след което пускаме пепелта да се разлети на открито. Казваме си, че тя ще открие любовта за нас и ще ни я доведе.

Магически ритуал

Изпълнява се в почивен ден, ако може – в неделя. Излизаме сред природата, избирайки слънчево и усмихнато време, което поражда положителни емоции. Обръщаме поглед към Слънцето и призоваваме на помощ архангелите, ангелите и елементалите, за да отнесат молбата ни до Бог.

Господи Боже, Свети отче,

Изпрати ми своите ангели,
Ангели, още архангели.
Гавраил, Михаил, Рафаил,
Самуил, Уриил, Йофиил
И цялото небесно войнство.
Прекръстваме се.
Свети ангели, Свети архангели,
Помогнете ми, отнесете моята молба в Небесата.
Изричаме желанието си, завършваме с „Амин“ и се прекръстваме отново.

Чакра-ритуал

Думите „любов“ и „благодарност“ резонират на нивото на сърдечна чакра и в областта на тимуса. Ежедневното упражняване в изричането им съдейства за отваряне на центровете, които отговарят за способността ни да обичаме.

Необходимо е да казваме думите на висок глас, проследявайки как кънтят в сърцето. Когато приемем думите – като вибрация и смисъл, истински и дълбоко, те започват да се интегрират все по-добре и навътре, докато станат част от собственото ни същество, от личната ни обща вибрация.





Хуна молитва за любов

За полинезийците думата любов звучи като „алоха“. Философията им е на пет хиляди години, донесла до днешно време няколко железни житейски принципи. Сред тях е и този, че няма граници за абсолютно нищо. Принципите може да се използват за реализирането на желания – не като магия, а като промяна на мисленето, което от своя страна ще промени и живота. За да бъдеш обичан, трябва да обичаш, да бъдеш радостен, да си благодарен за всичко, което имаш.

Молитвата за любов се състои от четири стъпки. Първо се подготвя почвата чрез искане на прошка. Прошката буквално обеззаразява полето, за да попадне желанието на чисто. В първата част молителят прощава на тези, които са го засегнали и обидили, след което иска прошка от тези, които самият той е наранил. След това дава прошка и на себе си за всичко, което е сторил на другите и на душата си, и приема прошка от всеки, който му я е поискал.

Във втората част се изрича желанието под формата на молитва. Обръщаме се към Бог или към Висшите сили, или към нашия ангел-пазител. Думите са свободни и извират от сърцето, но краят задължително е един и същ: Така да бъде и така Е!!!

В третия етап молителят се обръща към себе си и моли своята душа да отнесе думите му до Източника. Визуализира как това се извършва реално. Накрая с обърнати към небето длани молителят отдава дължимото на Бог, като благодари за неговата помощ.

Молитвата се прави 30 дни без прекъсване, по три пъти. С нея се заличават стари кармични проблеми и се отваря път на любовта, ако тя е била задържана до момента заради ненаучени уроци.





Турски и арабски ритуали

В източния свят също много се прилагат молитви, ритуали и дори направо магии за любов. Най-известният атрибут е възелът, чрез който се фиксира всякакво вмешателство – било то за добро като късмет, пари, любов, или за зло – да се навреди на някого.

При любовните проблеми често се използва дреха на обекта – мъж или жена, върху която се прави магията, след което му се връща обратно, като надеждата е, че човекът ще я облича и ще я допира до себе си. Същата работа вършат още коси или кал, изстъргана от подметките на човека.

Мюсюлманска молитва за брак

Помага за обединяването на две любящи сърца. Няма обратно действие и е много силна, затова е нужно много внимателно да се размисли, преди да се пристъпи към нея. Молещият се трябва да прецени дали желанието му си струва да се обръща към Висшите сили и Аллах. В мюсюлманския свят тази молитва обикновено се чете по наистина важен за тяхната култура повод – влизането в брак.

Преди молитвата се провежда свещен ритуал по измиване на тялото (абдест за пречистване), след което се извършва обичайният намаз, а молитвата за любов е накрая. Тя звучи приблизително така:

О, Аллах! В твоите сили е да направиш всичко, което желаеш. Ти знаеш всичко, а аз – нищо. Ти можеш всичко, а аз – нищо. Ако си убеден, че (името на любимия) е най-добрият човек за мен, го доведи в моя дом. Помогни ми той да бъде завинаги мой съпруг и да създадем дом по твоите повели.

Арабска молитва

О, Аллах, творец на всички създания,

утешител на бедните,
спътник на странниците,
изцелител на болните,
даряващ нуждаещите се,
откривател на всичко открито,
победител на всичко победено,
свидетел на всичко видимо,
избавител на всички страдащи!

О, Аллах! Дари ме с благополучие, изчисти моето сърце. Уповавам се на твоят милост, прекланям се пред Твоята воля!





Тази молитва има 30 на брой достойнства. Чете се 7 пъти за защита от врагове, изпълнява се два пъти, когато човек е в беда, помага при болести. При огромно нещастие може да се чете до 1000 пъти!

Ако между мъжа и жената няма любов, се изпълнява един допълнителен ритуал. Молитвата се изписва с шафран върху бяла хартия и се поставя в общата постеля. Отношенията между съпрузите веднага ще се подобря и ще изчезне всяко неразбирателство.

Магическите молитвени думи отварят вратите за човешкото щастие. За тази цел молитвата се чете 15 пъти. Вярва се, че ако момичето носи същата молитва, изписана на лист, под дрехите си, то винаги ще предизвиква симпатия у срещуположния пол и в кратък срок ще се задоми успешно.   


Четете още:

🔴 Можеш ли да дължиш 18 000 лева за парно, а да нямаш радиатори? Можеш, ако живееш в България!

🔴 Най-красивите и внушителни български манастири

🔴 Работим за хладилника и сметките. Кои са най-големите ни харчове?





Източник: chudesa





Коментари

горе