Убитата рейнджърка - жертва на любовен триъгълник



Задържаният за убийството на карловската рейнджърка Светослав Каменов се е оказал излишният в наскоро образуван любовен триъгълник между него, нея и друг мъж, разкриха пред marica.bg ангажирани с разследването на случая. Той не е могъл да приеме, че красивата Десислава Стоянова е започнала нова връзка и затова я е убил.

Светослав и Десислава били военни в карловската бригада, където се запознали. Между тях пламнала толкова силна любов, че двамата се развели и заживели заедно, сочат данните към момента. Съпругата на Светослав се върнала с двете им деца в Плевен, откъдето е родом, а синът на Десислава останал с баща си в Пловдив. Влюбените се събрали в апартамента на рейнджърката във високите блокове в Карлово. Според информация от разследването, Светослав е участвал с пари за покупката на жилището.

Двамата били заедно 5-6 години, разказват запознати. Наскоро обаче Светослав разбрал, че Десислава е започнала нова връзка. Това го разгневило толкова много, че предпочел да я убие, вместо да я даде на друг.

Двуметровият исполин Светослав е участвал в няколко военни мисии. След като се върнал от бойното поле, се оказало, че видяното и преживяното е повлияло зле на психиката му. “Там е превъртял”, споделят под сурдинка негови колеги.

"); } else { document.write(" "); }

Светослав е използвал военните си умения, за да убие Десислава – прекършил е врата й със собствените й ръце. После намушил тялото й в раклата на вилата в Сопот, собственост на негов приятел, която той ползвал, обясняват запознати с разследването, водено от ВКР. Останките й били извадени в няколко чувала, тъй като трупът бил започнал да се разлага.

В колата на Десислава е открита кръв от нея, има и негови отпечатъци. Още се изяснява как точно е станало убийството. Възможно е Светослав да я е убил в апартамента й, а после да е пренесъл трупа с нейния автомобил до вилата в Сопот. За да прикрие следите, после той е дал колата за разфасоване в автоморга. След това е заминал за Мездра, откъдето е родом.

Според друга версия Десислава е отишла до вилата, след като Светослав я помолил да се видят за последен път.

Информацията за тежкото престъпление все още се изяснява, всеки ден излизат нови факти и обстоятелства. Още няма категорична картина на престъплението, възможни са всякакви промени във фактологическата обстановка и нови изненади, обясняват ангажираните с разследването.


Четете още:

🔴 Покъртителна изповед на съпруга на Вера Иванова, шефката на "Смелите майки": Тя заряза децата си заради чужд мъж, открадна ми сина и къщ

🔴 Български турист описа минусите на Истанбул и разкри от какво да се предпазваме там

🔴 Проф. Неделчо Цачев: Все повече млади хора страдат от коксартроза след травма





Източник: Марица





Коментари

горе