Кармата на всеки зодиакален знак!



Всичко, което някога сме направили на другите, ни предстои да си го получим обратно и да го преживеем като собствен опит. Направеното в миналите животи не се анулира, а също се връща към нас – както доброто, така и лошото.

Всичко, което правим, има значение.

Всички лоши неща ще се върнат, но за всяка зодия този принцип работи в различни области на живота.

Всеки знак на зодиака има свои собствени пороци и слабости, които налагат да се провери и да се увери, че принципът на бумеранга работи сто процента отново и отново.


Овен

Бумерангът при Овенът е че ще получи обратно думите си, за които рядко следят. От една страна, добре е, че те са толкова честни, но от друга страна, те могат да бъдат разрушителни за тях. Случва се, че им е необходима помощта точно от този човек, който са нагрубили и той припомня на Овена за неговото отношение. Овенът рядко се моли за помощ, но всичко се случва в живота. 

Телец

Телецът има твърде високо мнение за себе си, така че съдбата им връща тяхната суета под формата на любовни неуспехи. Почти всички Телци мислят, че те са съвършени, така че често създават хаос в отношенията. Това е изключително негативно въздействие върху личния им живот.

Близнаци

Близнаците не оценяват това, което другите правят за тях, така че често остават сами. Тяхното лекомислие към онези, които им помагат в живота, обичат ги и се грижат за тях,  се връща като бумеранг. За това често Близнаците са самотници. 

Рак

Проклятието на Раците, което никога не ги пуска, е манипулацията. Те обичат, когато всичко е под техен контрол, така че звездите често им го връщат, така че хаосът идва в техния живот, разрушавайки тяхното добро настроение.

Лъв

Лъвовете мислят само за себе си и за семействата си, без да ги е грижа за външни хора. За тях светът се върти в специална орбита, чийто център са те самите. Когато става въпрос за близки хора, те често напускат Лъвовете. Те имат малко приятели - само притворници и лицемери - това, което правите, е това, което получавате. Това е егоистичен знак, който е заобиколен от хора като него.

Дева

Девата постоянно се съмнява във всичко и постоянно мисли за най-лошото. И вселената не прощава на тази зодия, лишавайки го от късмет. Неразумните отрицателни мисли се случват реално на принципа на бумеранга и са доста причинно-следствени неуспехи в любовта, делата, финансите.

Везни

Везните са прекалено невнимателни, така че винаги има много трудности в живота им. Те рядко отиват на лекар, не гледат колко пари харчат, ядат погрешната храна. След това се чудят защо имат малко пари и не се чувстват добре.

Скорпион

Скорпионите обичат интригите, манипулациите и лесно спират да комуникират с хората, независимо дали им харесват. Ето защо звездите и вселената ги обкръжават с проблеми, лишавайки ги от  способността да идентифицират добри и лоши хора.

Стрелец

Стрелецът също не е тактичен и обича свободата. Изглежда, че те мислят само за себе си. Те се обожават, когато се наричат ​​победители, така че са готови да направят всичко за първото място. Принципът на бумеранга за тях се превръща в постоянни дребни и досадни проблеми.

Козирог

Козирозите обичат да действат като царете на света. Те са прекалено сериозни, затова се връща към тях като бумеранг под формата на любопитни неприятни ситуации, поради които всеки се смее на тях. 

Водолей

Водолеите се смятат за герои, които са склонни да спасят света от бедствия и катаклизми. Те се опитват да вкарат своите мисли в света, да ги налагат на други хора и да ги направят истинска, за което съдбата ги наказва строго със семейни и неочаквани проблеми - те често са изоставени дори от най-добрите приятели.

Риба

Всичко е много просто с Рибите - те са мечтатели, които живеят само в мисли. Липсата на сериозност е техният бумеранг. Така че те се наказват, защото малко хора ги приемат сериозно.

Колкото повече показваме негативните черти на характера си, толкова по-често получаваме удари от съдбата. Хубаво би било по-често да се сещаме за това.


Четете още:

🔴 Хапчета не ви трябват. Ето кои болести лекува Лещата

🔴 Цеци Красимирова показа в какъв невиждан лукс живее. Снимки от дома й

🔴 Разделеният народ: Да нямаш пари за ток и да събереш куфар с мизерия за чужбина





Източник: За Жената





Коментари

горе