Едногодишната Ванеса от старата столица изгря в 11 модни списания за деца и стана рекламно лице на 3 фирми



Малката Ванеса Георгиева от старата столица вече има завиден опит като модел за своята крехка възраст. Тя е само на година и два месеца, а вече покорява модни списания за бебета. Нейни снимки са били публикувани на кориците на най-четените издания за бременност и майчинство у нас, а ликът й краси рекламните материали на 3 фирми. През новата година предстои да стане лице на още три кампании, а предложенията за модни ангажименти не стихват.

Ванеса е родена на 16 ноември 2017 година в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“ във Велико Търново под грижите на д-р Ерол Максудов. Идва на бял свят с манекенски мерки – 3130 гр. и 49 см. Днес продължава да е фина госпожица и вече тежи 7 кг и е висока 74 см. Момиченцето е наследило красотата и фотогеничността от своята майка Дияна Петрова, която в продължение на 11 години бе модел в популярна модна агенция у нас. За 32-годишната жена това е първа рожба, затова решава да запечата по уникален начин всеки един момент от порастването на дъщеричката си, снимайки я в оригинални тоалети и пози, качвайки фотосите в лична страница на Ванеса – babyvanessaofficial в Instagram. Профилът не е заключен с парола и така изображенията бързо придобиват популярност и биват забелязани от много хора и експерти в сферата на модата.

Първата изява на Ванеса е когато била на 6 месеца. Тогава печели фотоконкурса на списание „Моето дете“. После става Instagram бебе на месеца на изданието „Моето бебе и аз“, което й носи и първата корица. Там я забелязва екипът на друго списание – PregnancyDiary, и пожелали да напишат статия за гардероба й.

На 10 месеца отново печели фотоконкурса на „Моето дете“, а в изданието „9 месеца“ публикували нейни фотоси в 4 поредни броя.

„Много я харесаха и ни предложиха да снимат специална фотосесия на коледна тематика. Представихме как вкъщи цялото семейство, начело с Ванеса, се приготвяме за празника. Снимаха я от събуждането до вечерния сън – как правим сладки, как се забавлява“, споделя майката.

След медийните изяви дошло време и за рекламни ангажименти. Момиченцето станало лице на онлайн магазин за детски стоки, сладкарска фирма и предприятие за производство и преработка на млечни продукти.

„Предстои заснемането на друга фотосесия за нов бранд детски продукти, които тази година ще излязат на пазара. Всички модни ангажименти са ни били предлагани и никога не съм търсила аз изява за Ванеса“, категорична е Дияна.

Тя сподели, че винаги се грижи малката госпожица да е красиво облечена и нагласена като принцеса. В гардероба на Ванеса не присъстват панталонки и гащеризони, а само рокли, блузки и полички, като преобладаващият цвят е розово. Малката има колекция от бански, всеки от които със съответна лента за коса или панделка и пантофки, нищо, че все още не е проходила. Вече е излизала на почивка извън България цели пет пъти, а 2019 година посрещнала в Турция.

Галина ГЕОРГИЕВА


Четете още:

🔴 След 18 години опит в дерматологията и естетиката в Дубай д-р Мария Азарова избра да работи в ултрамодерен център във Велико Търново

🔴 Как да се справите със злобния и вечно критикуващ колега?

🔴 Лош кредит, ЧСИ и как да действаме в тази ситуация





Източник: Борба.БГ





Коментари

горе