Разпострани със всички! Ето какви са правата Ви при проверка на КАТ!

Докторка се грижи за Алекс Сърчаджиева

Съсипаната от смъртта на мъжа си Иван Ласкин, Александра Сърчаджиева била под неотлъчните грижи на близката си приятелка Денислава, която е лекар по професия. Докторката бдяла денонощно над опечалената актриса и ѝ помагала да се грижи за дъщеричката ѝ от Иван – второкласничката София.

Денислава спяла в апартамента на Александра и Иван, защото след като издъхнал, Сърчаджиева се страхувала да нощува сама. Освен това я отменяла във всички битови занимания, а в първите дни след кончината на екранния Васко да Гама от село Рупча вдигала личния ѝ телефон, защото звънял непрестанно. Д-р Денислава Ангелова всъщност се запознала с Алекс покрай Иван. Нейните родители били изключително близко приятелско семейство с актьора, а във времето тя успяла да създаде топли отношения с половинката му.

Лекарката, която се занимава с благотворителни инициативи и е провъзгласена за баронеса, съдействала много с познанствата си из високите етажи на докторската гилдия и по време на борбата за живота на Ласкин, която водеха специалистите във ВМА. Другият човек, който давал кураж на скърбящата Сърчаджиева, била вдовицата на Чочо Попйорданов – Даниела. Именно тя и д-р Ангелова бяха неотлъчно до Алекс и по време на поклонението на Ласкин и придържаха едва стоящата на краката си актриса да не се свлече на земята.

Те ѝ помогнали и да разговаря с дъщеричката си за смъртта на татко ѝ, а сега се грижели да не пострада и нейното здраве заради силния стрес, който преживявала. Само за месец Сърчаджиева се стопила почти наполовина от тревоги. Зрителите си спомнят, че в началото на последния сезон на „ВИП Брадър“, на който тя бе водеща през миналата есен, Алекс се бе закръглила. От бузките и свежия ѝ вид не е останал и помен и седмици наред тя преживявала на вода и успокоителни хапчета.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: Ретро

Следваща статия:
Защо нямаме простак на годината? Ощетяваме толкова много българи

Коментари

Видео на деня

горе