Самотен баща се нуждае от 3000 евро за лечение (Видео)



41-годишен баща оттлежда сам 3-годишното си момиченце. Той обаче е почти неподвижен заради заболяване в гръбначния стълб, съобщава Нова телевизия.
Въпреки направената му операция в България, Росен Стефанов от две години е на легло. Лекари от клиника в Турция дават големи надежди да се възстанови. Операцията обаче струва 24 000 евро, а сумата е непосилна за Росен. Добрата новина е, че в резултат на благотворителна кампания, по-голямата част от парите е събрани, пише Флагман.


„От 12-годишен имам полупрешлен, който не е зараснал и с течение на годините този прешлен се е стопил. Просто сега започна да оказва влияние, но допреди 2 години нямах здравословни проблеми. Бях нормален човек, ходех на работа. След време обаче започна да ми отказва първо левият крак, а сега в момента - и десният”, разказа Росен Стефанов пред камерата на Нова телевизия.
За него вече е невъзможно да извършва сам обичайните си дейности, а 3-годишната му дъщеря се нуждае от него и грижите му.

Единствената опора за болния мъж и момиченцето му са родителите. Двамата пенсионери са поели тежката грижа за сина си и внучката си. Шансът за възстановяването на Росен е голям, казват от турската клиника. Предлагат да извършат операция на прешлените и да ги стабилизират чрез импланти.

По дарителската сметка на Росен са събрани вече 21 000 евро. Нужни са още 3 000. А самотният баща има една обикновена мечта, а именно - да се грижи за дъщеря си.

Открита е дарителска сметка във FiBank:
Росен Валентинов Стефанов
IBAN: BG13FINV91501317235545
BIC: FINVBGSF
PayPal: rosenstefanov77@abv.bg 


Четете още:

🔴 Докторка се грижи за Алекс Сърчаджиева

🔴 Защо нямаме простак на годината? Ощетяваме толкова много българи

🔴 Хилядарки се сипят тайно в олтара на асеновградска църква





Източник: Petel





Коментари

горе