Рейтинг на най-алчните зодии-Някои ако са в добро настроение, могат да донесат света в краката ви, но рядко са в настроение



Докато някои хора харчат пари, за да изненадат и угодят на другите, други, напротив, кътат стотинка по стотинка, неохотно се разделят с спестяванията си. Астролозите твърдят, че подобно поведение зависи не само от характера на човека, но и от влиянието на звездите върху него.

Подготвили сме за вас списък на най-алчните зодии. Да започнем с края, може би!

 

12. Стрелец

Най- щедрият знак на зодиака е Стрелец. Широчината на душата му е безкрайна, той с радост ще свали последната си риза и ще ви я даде. В замяна на това Стрелец ще получи благодарност и уважение в очите на другите. И това е всичко, от което се нуждае.

 

11. Лъв

Друг знак, който получава невероятно удовлетворение при закупуване на подаръци и харчене на пари за близките. За съжаление, често това качество на Лъв се използва от лоши хора. Ето защо, този знак трябва да бъде внимателен с желанието си да дава.

 

10. Водолей

Родените под знака на Водолея може да изглеждат на околните скъперници. Но в действителност те са изключително щедри, просто се простират до най-близките си.

 

9. Телец

Телецът обича да пазарува, но мъдро избира стоките. Те лесно се разделят с парите. Но тяхната щедрост също е селективна. Някои са готови да хвърлят целия свят в краката ви, но не забелязват другите.

 

8. Овен

Ако Овен реши да похарчи всичките пари за вас, може би той чака нещо от вас в замяна. Този знак обича да дава подаръци само когато получи същите или дори по-скъпи. Ако Овен смята, че подаръкът е подходящ и полезен, то той определено ще го направи.

 

7. Козирог

Козирозите са щедри, когато имат пари. И за тях е изключително трудно да ги спестят. Когато имат определена сума и има причина,  чакайте подарък.

 

6. Везни

Везните по средата в класацията на най-алчните знаци на зодиака. Те не могат да бъдат наречени скръндзи или щедри. Те избягват ненужните разходи и всичките си подаръци обмислят до най-малкия детайл. Не е изненадващо, ако те имат тетрадка, където пишат, кой им е дал колко, за да им направят подарък за същата сума.

 

5. Риби

Ако Рибите пестят, то е само върху себе си. За другите не пестят пари за подаръци. Ако този знак има добро настроение, те ще ви подари света, ако имат лош, няма да ви дадат и стотинка.

 

4. Рак

Ракът е практичен знак на зодиака, затова той не пилее току така парите си безразборно. За празници можете да получите тиган като подарък вместо шал, за който сте мечтали.

 

3. Скорпион

Скорпион често са стиснати и е много трудно да се получи нещо от тях. Ако имате нужда от подарък от тях, тогава се въоръжете с ласкателство. Това често работи. Просто не прекалявайте!

 

2. Близнаци

Може би Близнаците са стиснати на подаръци. Но те имат много други положителни качества, които ги правят добри приятели! В края на краищата, щастието не е в подаръците, нали?

 

1. Дева

Астролозите твърдят, че Дева е най-големия скъперник. Но не бързайте да ги съдите, защото сред тези, родени под този знак, има много милиардери. По-добре да се сприятелите с тях и да разберете как да ги спечелите. Че те се справят добре!

Ако вашият съпруг не ви обсипва с подаръци и букети от 101 рози или жена ви не ви подарява на Rollex, те може да са в списъка на най-алчните зодии. Споделете вашите наблюдения в коментарите


Четете още:

🔴 Какво предвещава Годината на прасето за родените под този знак

🔴 Пловдивските тепетата – огледален образ на Голямата мечка

🔴 Николай Хайтов - Мъжки времена





Източник: За Жената





Коментари

горе