Всички се занасят с Благо Георгиев, заради начина по който изглежда



Благо Джизъса е абсолютен максималист… Като ще е зъб – да е бял, като ще е кожа – да е черна. След като разсмя цялата България с неестествено големите си и бели зъбни протези в "Биг Брадър“, Георгиев не спира да смайва с простотията си.

Поредната му прищявка е да се излага на слънце и да гори кожата си зверски дотолкова, че вече е заприличал на представител от друга раса.

Както стана ясно, Благо и любимата му Златка са на почивка в Дубай.

Докато Райкова придобива равномерен тен, то половинката й не ще да стои на сянка и се пържи до последно. Да не говорим, че той има доста по-добра черна основа от нея, тъй като виси по солариумите повече и от суетната плеймейтка. 

Феновете му го попиляха с подигравателни коментари, когато зърнаха негърския му вид: "Благо, като Самюел Джаксън на млади години си“, "Мале, Злати, Благо е като негърче“, "Супер мангал“, "Златка с ново гадже, ама тоя път е негър“, "Майко, какъв тен“, "Защо Благой е черен?“, "Абе Благо, много си черен, брат. А си спомням как Майкъл Джексън искаше да е бял“, "Ха-ха-ха на Благо само зъбите се личат“, "На тъмно Благо няма да се вижда“, "Грозна и изкуствена работа“, гласяха част от мненията, пише "Хот Арена".


Четете още:

🔴 Ето интервюто на ген.Румен Радев в "Преса", което Цветанов размаха от парламентарната трибуна

🔴 Вземат книжката веднага при катастрофа на завой

🔴 Миролюба Бенатова: Не вярвайте на фалшиви реклами! Аз не съм лице на никаква козметика





Източник: За Жената





Коментари

горе