Известните жени и техните много по-млади половинки



Мария Илиева ражда за първи път на 40 г., Елена Йончева на 52 г.

След като в миналия съботен брой показахме историите на известните мъже с по-млади половинки, идва ред и на популярните жени. Те са еманципирани и много успешни в професията си. Заради отдаденост към работата си раждат първо дете след 40 г., а дори и след 50-годишна възраст. Оказва се, че в българското общество има много известни певици, журналистки, жени в политиката и тв водещи, които са намерили любовта в значително по-млади мъже. Ето 8 от най-известните с много по-млади половинки:

За пръв път Елена Йончева се появява заедно с архитекта Пламен Тодоров през 2010 г. на своя изложба с фотографии от Сомалия.  СНИМКА: “24 ЧАСА”
За пръв път Елена Йончева се появява заедно с архитекта Пламен Тодоров през 2010 г. на своя изложба с фотографии от Сомалия. СНИМКА: “24 ЧАСА”

Елена Йончева и

Пламен Тодоров

живеят с две кучета

и едно бебе

Хората познават Елена Йончева като депутат от БСП или безстрашна журналистка, която снима филми в горещите точки по света, а от 2 години е майка. Нейната половинка, архитектът Пламен Тодоров, е с 11 години по-млад. Двамата са заедно от 9 години. Запознават се на парти, а преди първата им среща журналистката се е възхищавала на сградите му и особено на една в близост до НДК. Той не я познавал от малкия екран, защото много рядко гледал телевизия.

Сега двамата живеят с две кучета и едно бебе. През март 2016 г. им се ражда син, когото кръщават Теодор. Той идва като Божи дар за журналистката, която ражда на 52-годишна възраст. Заченат е инвитро, а преди успешния опит двойката се опитва няколко пъти. Заради русите къдрици и светлите очи изглежда, сякаш Теодор е одрал кожата на майка си.

През лятото на миналата година малкият беше заедно с нея на традиционния събор на левицата на връх Бузлуджа. Преди това Йончева имаше дългогодишна връзка с бившия премиер Сергей Станишев. Станишев и настоящата половинка на Йончева се познават. Двамата се срещат за пръв път през лятото на 2010 г. на нейна фотоизложба за Сомалия. Тогава за пръв път тя показа мъжа до себе си. Йончева и Тодоров пазят личния си живот и избягват да го коментират пред медиите.

Синът на Деси Слава

и мъжът до нея

Благой Найденов

с 4 г. разлика

Певицата Деси Слава, 17 години по-младият  мъж Борис Найденов и синът им Борис
Певицата Деси Слава, 17 години по-младият мъж Борис Найденов и синът им Борис
Певицата Деси Слава може да оглави класацията за известни българки, които имат много по-млада половинка, защото възрастовата ѝ разлика с мъжа до нея е цели 17 г. Той се казва Благой Найденов, на 22 г., и е ММА боец и олимпийски шампион по бокс. Макар и млад, има зад гърба си не един златен медал. Печели първо място в категория до 80 кг на международния турнир по бокс за юноши за купата на президента в Баку. Носител е на златния медал по бокс от световното за младежи през 2014 г. Успехите следват юношата, който печели втори златен медал, този път от олимпиада в Нанджин, Китай.

Двамата влюбени се запознават в клуб, в който Деси Слава е на участие. Фотографът на заведението ги хваща заедно на обща снимка, която се публикува от жълти издания. Статиите гласят, че певицата излиза с младия боксов шампион Благой Найденов. Тя решава да го потърси в инстаграм. Добавя го в контактите си, а малко след това той ѝ пише. Така започват срещите им, а след известно време връзката им става толкова сериозна, че чакат бебе. На 28 декември 2018 г. се ражда синът им Борис, който се появява на бял свят с впечатляващите 4 кг тегло.

Той е второ дете на певицата. Тя има син Майки, който е на 18 години. Срещнала се с баща му Михаил в Америка и макар връзката им да била бурна, не продължила дълго. След раздялата Деси Слава започва да отглежда сина си сама. Досега тя е минавала под венчило веднъж. Бракът ѝ с Галин продължава година, след това се разделят. Сега бившият ѝ съпруг живее с певицата Галена, която преди няколко години му ражда втори син на име Александър.

Мария Илиева и

Георги Михайлов

имат 13 г. разлика,

а синът им

Александър

навършва годинка

Не се знае много за връзките на Мария Илиева. Поп певицата пази личния си живот от медийния интерес и не се знае дали сега има някого до нея освен малкия Александър, който след по-малко от седмица ще навърши 1 г. В края на януари 2018 г. певицата роди първото си дете. Бащата се оказа с 13 г. по-млад. Запознават се, когато тя е на 40 г., а той на 26 г. Малкото, което се знае за Георги Михайлов, е, че той живее и работи в Белгия, като развива свой бизнес там.

През годините Илиева е свързвана с още много по-млади от нея мъже. Един от тях е Иво Аръков. Разликата между нея и актьора е 11 г. Друг, с когото се смята, че е имала връзка, е 19 г. по-младият Атанас Колев. Имат дуети и са засичани заедно на кино, но преди 2 г. става ясно, че прекратяват каквито и да било отношения, дори и професионални. През лятото на 2017 г. той се махна от музикалната компания на Мария Илиева и около това се вдигна доста шум. Младият рапър започна сам да се продуцира. “Най-накрая... Лъгаха ме, схеми ми въртяха, мамиха ме, г-жа Илиева даже песните ми изтри, ама... Ето ме на! Тук съм! И няма да се оставя...”, написа преди 3 г. той във фейсбук, когато направи собствен канал в ютюб, на който да пуска новите си песни.

Юлияна Дончева

и Станислав

Недков-Стъки се

запознават и женят

на една дата

Юлияна Дончева и Станислав Недков-Стъки сключват брак на Царевец.
Юлияна Дончева и Станислав Недков-Стъки сключват брак на Царевец.
Бившата тв водеща и ексдепутат от НДСВ е 16 г. по-голяма от съпруга си, ММА боеца Станислав Недков-Стъки. Заедно са от 2009 г., а датата 25 юни е съдбовна за тях. Тогава е рожденият ден на Дончева и първата среща на двамата влюбени, тогава е и датата на сватбата им. Състезателят по свободна борба прави предложение на Дончева само 6 месеца след първата им среща точно на Бъдни вечер, като специално избрал святата нощ.

Сватбата е половин година по-късно във Велико Търново на хълма Царевец, а Стъки я изкарва на един крак, защото малко преди това получава тежка контузия. Това обаче никак не му пречи на сватбените танци на продължилия в Арбанаси празник.

Голямата им радост идва, когато Дончева научава, че е бременна. Не се сдържа и му съобщава новината по телефона, а той е до нея в клиниката при раждането и дори ѝ държи ръката. Така през лятото на 2014 г. на бял свят се появява малкият Станислав. Тогава тя е на 49 г., а бременността минава без никакви проблеми. Сега в домакинството и грижите за Станислав-младши помага майката на таткото. За пръв път Дончева ражда на 30 г., а синът ѝ Йоан-Дако е на 22 г.

Гала и Стефан

от партньори в

живота до

екранна двойка

Софи Маринова заедно със сина си Лоренцо и мъжа до себе си Тодор Давидов-Гринго
Софи Маринова заедно със сина си Лоренцо и мъжа до себе си Тодор Давидов-Гринго
Тя е едно от най-известните телевизионни лица. Водеща е на сутрешното предаване “На кафе” от 2000 г., а отскоро човекът до нея става ководещ. Гала и Стефан имат 11 г. разлика и нямат брак, но водещата вече се е виждала като булка. Тя минава под венчилото през 1996 г. Тогава Гала казва “да” на Константин Будев.

Тя се запознава с бившия си съпруг на откриването на курс за манекенки в Пловдив, където Гала е водеща. Любовта им пламва почти веднага, но скоро се появяват и проблеми. Един от тях е, че бизнесът на съпруга ѝ не върви добре и тя е тази, която издържа финансово цялото семейство. Двамата запазват приятелски отношения след развода, а и цял живот ще ги свързва дъщеря им Мари, която още от малка възприема новата половинка до майка си.

Гала и Стефан се запознават с погрешно изпратен до нея есемес преди 4 години. Тогава водещата вечеря с приятелка и получава съобщение на телефона си: “Как мина срещата?” След малко чудене отговаря с: “Добре мина. Кой пита?” Есемес връзката продължава повече от половин година, а през това време те нито веднъж не си чуват гласовете. Първата им среща е в един от столичните молове на по чаша кафе. В интервю за “24 часа” разказва, че в първия момент се притеснява, когато разбира, че Стефан е с 11 г. по-млад от нея. Преди той да се появи в живота ѝ, и тя била с предразсъдъка, че в нормалната връзка задължително мъжът трябва да е по-голям, но отдавна не е на това мнение.

Софи Маринова и

Тодор Давидов-Гринго

се женят през март

Григор Димитров и Никол Шерцингер имат 13 г. разлика.
Григор Димитров и Никол Шерцингер имат 13 г. разлика.
Ромската перла Софи Маринова и дългогодишният ѝ приятел Гринго ще се оженят в София на 24 март. Двойката е избрала кумове да им бъдат колежката на булката Преслава и приятелят ѝ Павел. Разликата във възрастта им е 10 г. Маринова често изразява любовта си със скъпи подаръци. В интервю за “24 часа” тя разказва, че за рождения му ден купува голям джип. Дори толкова голям, че се налага да го върне, защото е нужна С категория, която половинката ѝ няма. “Взехме S класа на същата марка. Сега и той доволен, и аз доволна”, добавя певицата.

Любовта помежду им е толкова силна, че дори затворът не може да ги раздели. През септември 2017 г. Тодор Давидов-Гринго е задържан, като срещу него е повдигнато обвинение за изнудване на айтоски бизнесмен. Освобождават го предсрочно през лятото на 2018 г. след 10 месеца зад решетките.

Двамата се запознават в Германия. Софи Маринова има участие в германски клуб, а на Гринго е възложена задачата да я пази. Той е работил 10 г. в Кипър, а след това 3 г. е охранител в дискотека в Германия. След участието си Маринова иска да се разходи по магазините, а Давидов отменя всички ангажименти и се превръща в неин гид. След няколко дни заедно любовта помежду им пламва.

В интервюта певицата казва, че много иска да роди поне 3 деца на мъжа до нея. Тя има един син Лоренцо, който върви по стъпките на майка си. Още от съвсем малък той влиза в дует с майка си, а сега издава самостоятелни песни. Гринго също има гласови данни и пее заедо с Маринова.

Анита Мейзер

причинява смъртта

на 12 години

по-младия

Николай Димков

Анита Мейзер и покойният ѝ мъж - културистът Николай Димков, имат 12 г. разлика. Двамата се запознават в САЩ, където живеят и работят преди години.

Криминалната случка с убийството на Димков превърна Мейзер в една от най-популярните жени в България. Предположенията за задушаване със свински опашки по време на любовна игра се превърнаха в много обсъждана тема. Мейзер получи 3 години затвор за причиняване на смърт по непредпазливост и за предлагане на подкуп на полицай.

Популярността ѝ тръгва малко преди нещастния случай. През 2014 г. името на Анита Мейзер се превръща в едно от най-често споменаваните във фейсбук. Причината е, че тя е българката, която ни представи на конкурса “Мисис Свят”. Церемонията е в щата Мериленд, а короната взема представителката от Беларус Марина Алексейчик.

Въпреки че нашата претендентка не побеждава, тя се превръща в център на внимание в социалните мрежи. Много потребители започват нападки и обиди към външния ѝ вид. Някои дори създават група “Да отнемем короната на Анита Мейзер, за да не ни представя на “Мисис Свят”.

По това време миската живее в Лас Вегас, а е родом от Варна. Омъжена е и има дъщеря на име Джули. Занимава се с интериорен дизайн и отрича в профила си да има пластични подобрения по тялото си. Мейзер се явява на множество конкурси, като е печелила конкурса “Най-достойна омъжена българка” и е била Мисис България 2003.

Никол Шерцингер

посещава България

и вечеря с майката

на Григор Димитров

Една от най-известните двойки в България - Никол Шерцингер и Григор Димитров, има 13-годишна разлика. Певицата е любима на много българи още от женската група The Pussycat Dolls. През 2017 г. пристига в България за пръв път. Тогава придружава Димитров, който участва в турнира Garanti Koza Sofia Open 2017. Докато Димитров е зает с подготовка за сблъсъците на корта, Шерцингер има достатъчно време да вечеря с неговата майка Мария и да посети различни забележителности около София като Боянската църква. За връзката на певицата с Григор Димитров става ясно от снимка как двамата се целуват на тенис турнир в Австралия през 2015 г. Заради многото професионални ангажименти и на двамата им се налага да пътуват много, но се виждат всеки месец.

Екзотичните черти на певицата са вследствие на генетичен коктейл. Тя има филипински, украински и хавайски корени.

Връзката ѝ с българския тенисист не е първата с голяма възрастова разлика.

Една от тях е с американската риалити звезда Тайрън Тореро, който е бивш приятел на Линдзи Лоън. Преди Григор Димитров Никол Шерцингер е в сериозна връзка с Луис Хамилтън.

Пилотът на Ф1 не крие пред медии, че още от пръв поглед се влюбил като ученик в Шерцингер, с която се запознава на Европейските музикални награди през 2007 г.

Хамилтън е със 7 години по-млад от нея, но това не пречи двамата да се впуснат в дълга и бурна връзка, която продължава 8 години, окончателният край помежду им идва през 2015 г.


Четете още:

🔴 Близките на убитата красавица Милена: Не искаме пари, а ...

🔴 Задава се мрачна неделя

🔴 При болки в коляното помагат ли инжекциите и какво точно се вкарва в болното място





Източник: mila





Коментари

горе